Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
124 ofiary epidemii
~~Łukasz S niezalogowany
3 listopada 2021r. o 10:45
Poszedłem do lekarza z nawracającymi bólami gardła i żeby dostać antybiotyk musiałem zrobić test .Teraz kuźwa mam kwarantannę razem z moją rodziną a choroba już w sumie sama przechodzi bo zdążyłem wziąć dwa razy antybiotyk . Czuję że teraz złamania też mogą być covidowe .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnozielony Ziarnopłon niezalogowany
3 listopada 2021r. o 10:54
~~Łukasz S napisał(a): Poszedłem do lekarza z nawracającymi bólami gardła i żeby dostać antybiotyk musiałem zrobić test .Teraz kuźwa mam kwarantannę razem z moją rodziną a choroba już w sumie sama przechodzi bo zdążyłem wziąć dwa razy antybiotyk . Czuję że teraz złamania też mogą być covidowe .

czyli wynik był pozytywny?
~~Ognistoczerwony Bluszcz niezalogowany
3 listopada 2021r. o 11:05
Koronawirus atakuje!
~~pinochet niezalogowany
3 listopada 2021r. o 11:08
A to wszystko przez zaszczepionych,bo się ociągają z przyjęciem trzeciej dawki wysoce skutecznej dwudawkowej szczepionki
~~pis to złoooo niezalogowany
3 listopada 2021r. o 11:18
https://wiadomosci.wp.pl/wyciekly-szczegoly-projektu-pis-nowacka-wprost-przeciez-to-masakra-6700755521894529v

nawet gestapo nie robiło takich czystek i nie wyrządziło tyle szkody Polsce i Europie.
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
3 listopada 2021r. o 11:26
Przecież nawet nie chcą wysyłać na testy to skąd tyle tego ,jak widzą że Szczepan to nie wysyłają na test .
~~Smolisty Krwawnik niezalogowany
3 listopada 2021r. o 11:31
Przecież to jest zaplanowana akcja od dawna ,ta pandemia nie ma nic wspólnego z medycyną ale z ekonomią ,tzw Wielki Reset wprowadzany jest w życie , gospodarki są i będą doprowadzane do ruiny aby na ich gruzach zbudować nową , z mniejszą ilością ludzi (wyszczepiania ) , pieniądzem wyłącznie elektronicznym , brak własności prywatnej , praca tylko dla korporacji lub rządów ,gwarantowany dochód podstawowy ale uwarunkowany itd .itd.
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
3 listopada 2021r. o 11:34
~~Smolisty Krwawnik napisał(a): Przecież to jest zaplanowana akcja od dawna ,ta pandemia nie ma nic wspólnego z medycyną ale z ekonomią ,tzw Wielki Reset wprowadzany jest w życie , gospodarki są i będą doprowadzane do ruiny aby na ich gruzach zbudować nową , z mniejszą ilością ludzi (wyszczepiania ) , pieniądzem wyłącznie elektronicznym , brak własności prywatnej , praca tylko dla korporacji lub rządów ,gwarantowany dochód podstawowy ale uwarunkowany itd .itd.

No daje do myślenia ,lecz z dzieckiem chorym nie można się dostać do lekarza no to o co tu chodzi ludobójstwo czy co przecież 2 latek chory ona nie zarejestruje bo nie ma miejsca to gdzie iść z tym dzieckiem prywatnie nie ma u nas lekarza który był godny polecenia a jak jest to ma też tyle dzieci że nie przyjmnie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza