Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
124 ofiary epidemii
~~Ognistoczerwony Bluszcz niezalogowany
3 listopada 2021r. o 11:40
To są efekty epidemii, ślepy tylko tego nie widzi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klucznick niezalogowany
3 listopada 2021r. o 11:58
44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
3 listopada 2021r. o 12:15
~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.

No teraz jak się idzie chorym to leczą lekami antybiotyk przepisuje na grypę ..Np.Agumentin przecież to antybiotyk na układ oddechow,oskrzela a nie na COVID to kur.....na co leczą w końcu przecież leku na COVID NIE MA to skąd on wie że to grypa a nie COVID jak nie wysyłają na testy .
~~Jasnolawendowa Wiekuistka niezalogowany
3 listopada 2021r. o 12:18
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.

No teraz jak się idzie chorym to leczą lekami antybiotyk przepisuje na grypę ..Np.Agumentin przecież to antybiotyk na układ oddechow,oskrzela a nie na COVID to kur.....na co leczą w końcu przecież leku na COVID NIE MA to skąd on wie że to grypa a nie COVID jak nie wysyłają na testy .

Przykro mi,ale muszę Ci napisać,że przede wszystkim jesteś burakiem skoro wierzysz w te testy i ta epidemie
3 listopada 2021r. o 12:51
~~Jasnolawendowa Wiekuistka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.

Przykro mi,ale muszę Ci napisać,że przede wszystkim jesteś burakiem skoro wierzysz w te testy i ta epidemie

Nie zrozumiałaś mojego komentarza odniosłam się ogólnie to artykułu że skąd to wszystko oni biorą jak leczą na grypę i nie robią testów skąd te liczby .
3 listopada 2021r. o 12:54
~~Jasnolawendowa Wiekuistka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.

A tak po drugie Szczepany wyzywają nas nie szczepionych od Foliarzy że epidemia światową że to przeznas nie szczepionych a ja sądzę że to przez Szczepanów bo jak w zeszłym roku nie było tyle szczepionych bez problemu dostałaś się do lekarza a teraz nie ma szans dlatego pytam skąd te ich liczby tyle Szczepanów a zakażeń coraz więcej .
~~Jasnoczerwony Rozchodnik niezalogowany
3 listopada 2021r. o 13:07
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnolawendowa Wiekuistka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.

Nie zrozumiałaś mojego komentarza odniosłam się ogólnie to artykułu że skąd to wszystko oni biorą jak leczą na grypę i nie robią testów skąd te liczby .

No to bardzo,bardzo przepraszam
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
3 listopada 2021r. o 13:10
150 000 nadmiarowych zgonów z powodu działalności mafii kowidowej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza