~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.
No teraz jak się idzie chorym to leczą lekami antybiotyk przepisuje na grypę ..Np.Agumentin przecież to antybiotyk na układ oddechow,oskrzela a nie na COVID to kur.....na co leczą w końcu przecież leku na COVID NIE MA to skąd on wie że to grypa a nie COVID jak nie wysyłają na testy .
~~Jasnolawendowa Wiekuistka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.
No teraz jak się idzie chorym to leczą lekami antybiotyk przepisuje na grypę ..Np.Agumentin przecież to antybiotyk na układ oddechow,oskrzela a nie na COVID to kur.....na co leczą w końcu przecież leku na COVID NIE MA to skąd on wie że to grypa a nie COVID jak nie wysyłają na testy .
Przykro mi,ale muszę Ci napisać,że przede wszystkim jesteś burakiem skoro wierzysz w te testy i ta epidemie
Nie zrozumiałaś mojego komentarza odniosłam się ogólnie to artykułu że skąd to wszystko oni biorą jak leczą na grypę i nie robią testów skąd te liczby .
~~Jasnolawendowa Wiekuistka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.
Przykro mi,ale muszę Ci napisać,że przede wszystkim jesteś burakiem skoro wierzysz w te testy i ta epidemie
A tak po drugie Szczepany wyzywają nas nie szczepionych od Foliarzy że epidemia światową że to przeznas nie szczepionych a ja sądzę że to przez Szczepanów bo jak w zeszłym roku nie było tyle szczepionych bez problemu dostałaś się do lekarza a teraz nie ma szans dlatego pytam skąd te ich liczby tyle Szczepanów a zakażeń coraz więcej .
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnolawendowa Wiekuistka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): 44 ofiary grypy,nim się pojawił cowid ludzie umierali na powikłania grypy do 150 000 rocznie.
Nie zrozumiałaś mojego komentarza odniosłam się ogólnie to artykułu że skąd to wszystko oni biorą jak leczą na grypę i nie robią testów skąd te liczby .
No to bardzo,bardzo przepraszam