~~Danutą napisał(a): Moja mama stamtąd pochodzi i żyje jeszcze ale nikt z nią nie przeprowadził rozwow choć jest w pełni świadoma i rozmawia często o Jugosławii pochodzi z Bośni trochę przeżyłaWnuki i dzieci powinny przeprowadzać takie rozmowy że swoimi bliskimi, żeby wiedzieć coś o swoich przodkach.
~~Danutą napisał(a): Moja mama stamtąd pochodzi i żyje jeszcze ale nikt z nią nie przeprowadził rozwow choć jest w pełni świadoma i rozmawia często o Jugosławii pochodzi z Bośni trochę przeżyła
~~Karmelowopłowy Mieczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Danutą napisał(a): Moja mama stamtąd pochodzi i żyje jeszcze ale nikt z nią nie przeprowadził rozwow choć jest w pełni świadoma i rozmawia często o Jugosławii pochodzi z Bośni trochę przeżyła
Bzdura, część mojej rodziny przyjechała ze Lwowa na wrocławskie gruzy, ale niestety polska przypadłość jest taka, że widzi złoto w każdym niemieckim szajse. Spytaj się ludzi, którzy trafili na Dolny Śląsk po szabrownikach.z centralnej Polski, jaki luksus rozszabrowanych pieców im się trafił.