Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Już jutro kolejny Armagedon w Wawie

~~aż tyle niezalogowany
10 listopada 2021r. o 16:59
~~I tyle napisał(a): Tych z targowicy trzeba w końcu walić w ryj i tyle.

Walić to ty brudasie możesz kapucyna w kiblu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
10 listopada 2021r. o 17:00
~~Burozielony Żylistek napisał(a): tępa targowica robi szczeku szczeku w przeddzień Święta niepodległości, drą ryja bo wstęp na imprezę mają tylko Polacy,POenkawudowski odprysk może się tylko przyglądać lub ewentualnie komentować jak świętuje Polska szlachta

a to ciekawe że tylko Polacy...
a co robią na tych waszych przemarszach faszyści z Włoch , Niemiec czy Słowacji?

daj spokój sobie z tą ''polską szlachtą'' bo nader często właśnie ona sprzedawała Polskę wchodząc w układy z wrogami ...

ale co ty możesz o tym wiedzieć ...
''ślachcicu'' HAHAHA
~~Szlachcic niezalogowany
11 listopada 2021r. o 16:20
Kto sprzedał Polskę?
Fur Deutschland?
Jak tam szczujesz?
Zatkało kakało?
~~Donek niezalogowany
11 listopada 2021r. o 16:27
Gdzie jest horus???
~~Olo niezalogowany
11 listopada 2021r. o 16:44
~~Donek napisał(a): Gdzie jest horus???

Uciekł bardzo szybko.
~~Złoty Wilczomlecz niezalogowany
11 listopada 2021r. o 16:47
Łyso mu jak temu z plakatu wywieszonego z mostu w Warszawie... Ratusz w Warszawie nie chce podać ilości uczestników. Ciekwe dlaczego.
~~Złoty Wilczomlecz niezalogowany
11 listopada 2021r. o 18:32
:)
22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2021r. o 18:35
a przed kim to ja mam uciekać?
to nie mój problem że w dzień wolny od pracy nikt cię nie odwiedza więc tutaj szukasz towarzystwa...
ja mam z kim spędzać czas i cieszyć się z odwiedzin...

ty jak masz problem to weź sobie kota ze schroniska....;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy