Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Już jutro kolejny Armagedon w Wawie

~~Miedziana Gazania niezalogowany
11 listopada 2021r. o 19:22
Horus napisał(a): a przed kim to ja mam uciekać?
to nie mój problem że w dzień wolny od pracy nikt cię nie odwiedza więc tutaj szukasz towarzystwa...
ja mam z kim spędzać czas i cieszyć się z odwiedzin...

ty jak masz problem to weź sobie kota ze schroniska....;D
jaaasne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Merkel niezalogowany
11 listopada 2021r. o 19:28
Ja wolę psa .
~~Olo niezalogowany
12 listopada 2021r. o 15:17
Gdzie ten Armageddon?.....halo, halo......puk, puk,......... jest tam kto?????
~~Rafau niezalogowany
12 listopada 2021r. o 20:01
150tyś. w takim pięknym, radosnym i spokojnym pochodzie.
To.........naprawdę...........boli......taki TVN 24 to również...... bardzo.......smuci.
~~Ceglany Jaśminowiec niezalogowany
12 listopada 2021r. o 20:43
Horus napisał(a): Będą maszerowali ''patrioci'' w związku z tym wojewoda nakazał służbom miejskim nie rozwieszanie flag narodowych a usunięcie z trasy przemarszu śmietniki ,stojaki na rowery a nawet ławki...

no cóż ...ma to być marsz a nie posiadówki na ławkach...hahaha

Sowiet kiedy wydoroślejecie towarzyszu , Morus nie powiodło się Trzaskowskiemu
~~Złoty Wilczomlecz niezalogowany
13 listopada 2021r. o 10:40
Znacie jakiś środek albo jakąś skuteczna metodę na porost włosow? Ktoś pilnie poszukuje bo łyso mu :). Wiecie komu...
~~Jasnolawendowa Wiekuistka niezalogowany
13 listopada 2021r. o 10:45
~~Złoty Wilczomlecz napisał(a): Znacie jakiś środek albo jakąś skuteczna metodę na porost włosow? Ktoś pilnie poszukuje bo łyso mu :). Wiecie komu...

Wiemy wiemy , sklerotykowi do majtek włóż pampersa ,obrzydzenie wywołują jego oszczane spodnie .
~~Butelkowy Powojnik niezalogowany
13 listopada 2021r. o 14:43
:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.