~~Adrian napisał(a): Kto mądry to ucieka w inwestycje, nieruchomości, kryptowaluty, dolary cokolowiek, wszystko jest lepsze od złotówki w bankuNie kto mądry, tylko kto bogaty ucieka w inwestycje:)
~~Gołęba Brodia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burawa Trzmielina napisał(a): A może odpuścić sobie święta? Obchodzić je, w otoczeniu miłości, szacunku i bycia ze sobą. Odstawić zupełnie nadmiarowe jadło, trunki i marketowe prezenty? Ja tak robię od dwóch dekad i polecam innym. Po każdych świętach, nie narzekam, że brakuje mi pieniędzy.
Ktoś napisał: ~~Burawa Trzmielina napisał(a): A może odpuścić sobie święta? Obchodzić je, w otoczeniu miłości, szacunku i bycia ze sobą. Odstawić zupełnie nadmiarowe jadło, trunki i marketowe prezenty? Ja tak robię od dwóch dekad i polecam innym. Po każdych świętach, nie narzekam, że brakuje mi pieniędzy. heheheh, post nie idący w stronę "myślenia redakcji". skasują na bank.To nie ten portal od kasowania.
~~Zielonożółty Czyściec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gołęba Brodia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burawa Trzmielina napisał(a): A może odpuścić sobie święta? Obchodzić je, w otoczeniu miłości, szacunku i bycia ze sobą. Odstawić zupełnie nadmiarowe jadło, trunki i marketowe prezenty? Ja tak robię od dwóch dekad i polecam innym. Po każdych świętach, nie narzekam, że brakuje mi pieniędzy.
Ktoś napisał: ~~Burawa Trzmielina napisał(a): A może odpuścić sobie święta? Obchodzić je, w otoczeniu miłości, szacunku i bycia ze sobą. Odstawić zupełnie nadmiarowe jadło, trunki i marketowe prezenty? Ja tak robię od dwóch dekad i polecam innym. Po każdych świętach, nie narzekam, że brakuje mi pieniędzy. heheheh, post nie idący w stronę "myślenia redakcji". skasują na bank.
To nie ten portal od kasowania.
wiele moich skasowano właśnie tu. Nie naruszały regulaminu, nie były wulgarne, nie piętnowały nikogo. Zadawałem raczej pytania. Widocznie nie wygodne. Kasują, kasują -taka wolność słowa. Pod warunkiem że zgodne z ich słowem.
~~Czerwonobrunatny Kroplik napisał(a): Vision Optyk zaprasza!