~~Żółty Cypryśnik napisał(a): Medyczne patole w akcji:
„Dzisiaj zmarł mój teściu.
Tydzień temu po wizycie w przychodni i zrobieniu testu stwierdzono przeziębienie ponieważ wynik wyszedł negatywny.
Zalecono antybiotyki i jakieś tabletki.
W piątek stan się pogorszył, wzywane pogotowie odmawia przyjazdu ponieważ pacjent nie szczepiony.
W niedzielę po błaganiach teściowej, przyjeżdżają robią najpierw testy. Dwa pierwsze wychodzą negatywne, trzeci pozytywny.
Kwarantanna, żadnych leków, dzwonić jak będą duszności, nie wcześniej, mimo okropnych boleści.
Poniedziałek noc, teściu wyje z bólu brzucha, teściowa wzywa pogotowie.
Przyjeżdżają i zabierają do szpitala.
Wtorek południe, stan krytyczny. Stwierdzono pęknięcie tętniaka aorty brzucha.
Dzisiaj nad ranem stwierdzono zgon.
W akcie zgonu wspisano covid, ponieważ według nich to on przyczynił się do zgonu.
Jak to stwierdzili.... gdyby był zaszczepiony to by żył.
Mam już dość”
~~Żółty Cypryśnik napisał(a): Medyczne patole w akcji:
„Dzisiaj zmarł mój teściu.
Tydzień temu po wizycie w przychodni i zrobieniu testu stwierdzono przeziębienie ponieważ wynik wyszedł negatywny.
Zalecono antybiotyki i jakieś tabletki.
W piątek stan się pogorszył, wzywane pogotowie odmawia przyjazdu ponieważ pacjent nie szczepiony.
W niedzielę po błaganiach teściowej, przyjeżdżają robią najpierw testy. Dwa pierwsze wychodzą negatywne, trzeci pozytywny.
Kwarantanna, żadnych leków, dzwonić jak będą duszności, nie wcześniej, mimo okropnych boleści.
Poniedziałek noc, teściu wyje z bólu brzucha, teściowa wzywa pogotowie.
Przyjeżdżają i zabierają do szpitala.
Wtorek południe, stan krytyczny. Stwierdzono pęknięcie tętniaka aorty brzucha.
Dzisiaj nad ranem stwierdzono zgon.
W akcie zgonu wspisano covid, ponieważ według nich to on przyczynił się do zgonu.
Jak to stwierdzili.... gdyby był zaszczepiony to by żył.
Mam już dość”
A Lucjan,Armagedon i inne covidowe głupki z tego forum zacierają ręce ,bo fslszywe statystyki rosna