~~Monika napisał(a): Drogie Bolec.Info, bardzo Was proszę, nie przykładajcie ręki do zadawania cierpienia zwierzętom. To, co reklamujecie, jest złe. Te psy cierpią. Są wykorzystywane i muszą podejmować wysiłek ponad swoje psie siły. Jest mi ogromnie przykro, że przyjęliście pieniądze za umieszczenie tej reklamy. Bądźcie lepsi niż ci wielkomiejscy bezduszni ludzie mediów. Proszę, dajcie dobry przykład i usuńcie ten artykuł, bo płakać się chce na sam widok tych biednych, przerażonych psich oczu.
Horus napisał(a): no tak ...lokalna mafia paliwowa tak podniesie ceny paliwa że teraz miasto będzie promować psie zaprzęgi ...;]
~~Platynowy Powój napisał(a):Ktoś napisał: ~~Monika napisał(a)
Z tego co wiem to ty jesteś zabezpieczony. Ot przezorna bestia.
a niby skąd to wiesz i niby jak jestem zabezpieczony?
Dopisane 25.11.2021r. o godz. 20:04:
no co jest?
gdzie odpowiedź na zadane pytanie?...hahaha
~~Monika napisał(a): Drogie Bolec.Info, bardzo Was proszę, nie przykładajcie ręki do zadawania cierpienia zwierzętom. To, co reklamujecie, jest złe. Te psy cierpią. Są wykorzystywane i muszą podejmować wysiłek ponad swoje psie siły. Jest mi ogromnie przykro, że przyjęliście pieniądze za umieszczenie tej reklamy. Bądźcie lepsi niż ci wielkomiejscy bezduszni ludzie mediów. Proszę, dajcie dobry przykład i usuńcie ten artykuł, bo płakać się chce na sam widok tych biednych, przerażonych psich oczu.
~~Platynowy Powój napisał(a): No przecież ty już masz, a przynajmniej miałeś 2 pieski. Do zaprzęgu w sam raz.
~~Platynowy Powój napisał(a):Ktoś napisał: ~~Monika napisał(a): Drogie Bolec.Info, bardzo Was proszę, nie przykładajcie ręki do zadawania cierpienia zwierzętom. To, co reklamujecie, jest złe. Te psy cierpią. Są wykorzystywane i muszą podejmować wysiłek ponad swoje psie siły. Jest mi ogromnie przykro, że przyjęliście pieniądze za umieszczenie tej reklamy. Bądźcie lepsi niż ci wielkomiejscy bezduszni ludzie mediów. Proszę, dajcie dobry przykład i usuńcie ten artykuł, bo płakać się chce na sam widok tych biednych, przerażonych psich oczu.
A nie mówiłem.Ktoś napisał: Horus napisał(a): no tak ...lokalna mafia paliwowa tak podniesie ceny paliwa że teraz miasto będzie promować psie zaprzęgi ...;]
Z tego co wiem to ty jesteś zabezpieczony. Ot przezorna bestia.