Tak jak do cyrku nie pójdę, tak i na psie zawody z udziałem jak uczestnik powiedział "wariatów". To są zwierzęta, które mogłyby pobiegać na wybiegu, a nie dawać z siebie wszystko, aby zadowolić właściciela psa i publiczność. To nie sport moim zdaniem, to notoryczne przygotowanie psów przez całe ich życie do zawodów ścigania się.
~~konikpolny niezalogowany 27 listopada 2021r. o 17:55
Byłem, widziałem zachowanie piesków. Wystaw pojazd na podwórko to zobaczysz jakiego bzika te pieski dostają żeby się podpiąć pod rowerek. A te rasy tylko szukają wysiłku fizycznego, a nie leżenia w budach.
W zarzęgu powinni być zaprzężeni właściciele piesków, a redakcja z batem na dwókołówce. Pieski powinny być na swobodnym wybiegu. To okrutne co muszą robić dla zwycięstwa właścicieli. Nigdy więcej tskich artykułów...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.