M21W2 napisał(a): Horusie , jesteś za ok . organizujemy to od jutra , proponuję jutro spotkanie z Panem Kazimierzem .
Jak nie masz numeru podaję - 696207676 - zadzwoń ustalimy godzinę , czekam na telefon .
ty mnie tu kmiocie nie zapraszaj bo ja już na tyle cię poznałem po tym spotkaniu u PanaM że to żadna przyjemność takie spotkanie z kimś takim jak ty...
zresztą nie zamierzam spotykać się z wyszczepieńcami bo zarażacie a ja jestem zdrowy i jest mi z tym dobrze...;D
ale ty leć do studia...stań w światłach jupiterów ...;D
nagraj sobie występ w tivi ...będziesz mógł czarować wnuki jak to dziadzia wystąpił w ''telewizyi ''
kto wie?...może nawet urządzisz pokaz w remizie...;D
a jak tam ''wycieczka'' do szpitala na oddział covidowy?
bilety wyprzedane?....hahahaha
~~Bolesławianin napisał(a): Tymczasem w Kinie Forum, zero zasad bezpieczeństwa, dystansu itp. Niestety jest to wina osób zarządzających kinem, nie powinni sprzedawać biletów na każde miejsce w rzędzie tylko z góry stosować odstępy przynajmniej dwóch foteli, tak aby można było się czuć komfortowo. Po tym co zobaczyłem i jak to się odbywa, uważam, że z miejsca powinni zamknąć, niestety tą formę rozrywki.
~~Bolesławianin napisał(a): Tymczasem w Kinie Forum, zero zasad bezpieczeństwa, dystansu itp. Niestety jest to wina osób zarządzających kinem, nie powinni sprzedawać biletów na każde miejsce w rzędzie tylko z góry stosować odstępy przynajmniej dwóch foteli, tak aby można było się czuć komfortowo. Po tym co zobaczyłem i jak to się odbywa, uważam, że z miejsca powinni zamknąć, niestety tą formę rozrywki.