PanM napisał(a): Histeria z pandemią osiągnęła globalny wymiar i żadne lokalne wyrazy niezadowolenia tego nie zmienią. Wręcz przeciwnie zmasowane akcje antyszczepionkowców dają grupie trzymającej władzę narzędzia do trzymania za tzw pysk obywateli i całkowitego panowania nad gospodarką.W efekcie cały sektor budżetowy przyznaje sobie przywileje i nienależne gratyfikacje w postaci pracy on line , nagród , podwyżek pensji lub pracy za " ZAMKNIĘTYMI DRZWIAMI ".
Sprawy mają się tak że tylko masowe "wyszczepienie" populacji wytrąci administracjom z rąk argumenty pozwalając na obywatelski zamordyzm.Jakoś nikt nie protestuje gdy wymagane jest szczepienie w samolotach , komunikacji publicznej , gdy zamykane są obiekty sportowe i imprezy masowe.
Jak rozumieć argumenty przeciwników szczepienia które wszystkie wyssane są z palca. Na siłę wyszukuje się osobników którzy znają kilkadziesiąt osób i wmawiają reszcie że to zamach na nasze swobody lub wręcz próba depopulacji ludzkości.
To coś w stylu że zaraz bóg zstąpi i uczyni nas nieśmiertelnymi.
Nie chcesz się zaszczepić ok , siedź w domu lub biegaj wszędzie w masce.
Jako dzieci byliśmy szczepieni na ospe heine medine itp. Akcja przyniosła skutek bo te choroby zniknęły z mapy świata.
~~M21W2 napisał(a): Duszyczka puka do bram nieba,
a święty Piotr pyta ;
zaszczepiona ?
jasne ,cztery godziny temu !!!
Horus napisał(a): nie świruj ...
miałem niezły ubaw jak sam widziałeś mnie po czyichś wpisach...;D
M21W2 napisał(a): Ja czytając wiele postów foliarzy wywiesiłbym w moim lokalu kartkę z napisem - UWAGA NIEZASZCZEPIENI NIE JESTEM ZA SEGREGACJĄ SANITARNĄ , W MOIM LOKALU PRZEBYWAJĄ ZASZCZEPIENI .
Zgodnie z tym co wypisują anty że to zaszczepieni roznoszą wirusa i zakażają omijali by ze strachu mój lokal na odległość kilkunastu metrów .