M21W2 napisał(a): BolecForum
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): tak ...cieszmy się ...
ale obostrzenia pislamski nie(rząd) chce wprowadzić kiedy?
za TRZY MIESIĄCE....hahaha
500 osób straciło życie?
to więcej niż mamy (p)osłów w sejmie ...;D
Już pisałem , strach przed stratą elektoratu , strach przed podejmowaniem trudnych decyzji rekomendowanych przez radę medyczną plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .
M21W2 napisał(a): plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): BolecForum
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): tak ...cieszmy się ...
ale obostrzenia pislamski nie(rząd) chce wprowadzić kiedy?
za TRZY MIESIĄCE....hahaha
500 osób straciło życie?
to więcej niż mamy (p)osłów w sejmie ...;D
Już pisałem , strach przed stratą elektoratu , strach przed podejmowaniem trudnych decyzji rekomendowanych przez radę medyczną plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .
A idź Ty w pi.... Widzę,że przebierasz nogami żeby rząd wprowadził to co szykują austriaccy faszyści dla swoich obywateli.A w innym poście napiszesz znowu że nie jesteś za przymusem szczepień i dyskryminacją...Zdecyduj się w końcu czy jesteś faszystą czy tylko zmanipulowanym głupcem?
Sądzę że psychopata ,kłamca manipulantem
M21W2 napisał(a): ~~Jasnolawendowa Tawułka , przeszkadza nie czytaj , nie wchodź na Bolec , dyktatura się marzy , wprowadzenie zakazu
niewygodnych informacji .
Jak najbardziej wskazane jest informowanie społeczeństwa w najważniejszym społecznie temacie .Dopisane 10.12.2021r. o godz. 15:47:~~pinochet , wulgarny prostaku , moje zdanie jest niezmienne , szczepienia dobrowolne , rząd zgodnie z Konstytucją ma dbać o życie i zdrowie społeczeństwa , ile jeszcze tysięcy żyć ludzkich potrzeba abyś to zrozumiał .
Twoje niezbywalne prawo do krytyki rządu zamieniłeś na prawo do krytyki tych co nie wyznają teorii spiskowych .
To że Ciebie dopadła znieczulica społeczna nie oznacza że tacy jak Ty są wszyscy .
Co to jest według Ciebie dyskryminacja ? , mamy prawo bronić najbliższych przed takimi nieodpowiedzialnymi jak Ty .
Ty twardy żelbetonie , skruszejesz bez użycia młota pneumatycznego jak to świństwo dopadnie Twoich
najbliższych , nie wierzę że jesteś tak nieczułym nędznym człowieczkiem .
M21W2 napisał(a): ~~Jasnolawendowa Tawułka , przeszkadza nie czytaj , nie wchodź na Bolec , dyktatura się marzy , wprowadzenie zakazu
niewygodnych informacji .
Jak najbardziej wskazane jest informowanie społeczeństwa w najważniejszym społecznie temacie .Dopisane 10.12.2021r. o godz. 15:47:~~pinochet , wulgarny prostaku , moje zdanie jest niezmienne , szczepienia dobrowolne , rząd zgodnie z Konstytucją ma dbać o życie i zdrowie społeczeństwa , ile jeszcze tysięcy żyć ludzkich potrzeba abyś to zrozumiał .
Twoje niezbywalne prawo do krytyki rządu zamieniłeś na prawo do krytyki tych co nie wyznają teorii spiskowych .
To że Ciebie dopadła znieczulica społeczna nie oznacza że tacy jak Ty są wszyscy .
Co to jest według Ciebie dyskryminacja ? , mamy prawo bronić najbliższych przed takimi nieodpowiedzialnymi jak Ty .
Ty twardy żelbetonie , skruszejesz bez użycia młota pneumatycznego jak to świństwo dopadnie Twoich
najbliższych , nie wierzę że jesteś tak nieczułym nędznym człowieczkiem .
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .
Zostajesz zwycięzcą konkursu "żart tygodnia".
Agresywna kampania antyszczepionkowa :) Zgadza się, ich spoty lecą na okrągło w każdej telewizji.
Widać to również na bolcu, gdzie praktycznie codzienni jakiś "redachtur" wrzuca artykuł zniechęcający do szczepień ;)
~~Zzieleniały Kuklik napisał(a): Człowieku skąd ty wiesz że ja nie szczepiona ja nie mogę no wszystko wie i pisze śmieci nie znając nas..gdzie napisałam że jestem przeciwna szczepienia glupcze