Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
62 nowe zakażenia w powiecie, 571 zgonów w Polsce
~~pinochet niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 15:17
M21W2 napisał(a): BolecForum

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): tak ...cieszmy się ...
ale obostrzenia pislamski nie(rząd) chce wprowadzić kiedy?

za TRZY MIESIĄCE....hahaha

500 osób straciło życie?
to więcej niż mamy (p)osłów w sejmie ...;D

Już pisałem , strach przed stratą elektoratu , strach przed podejmowaniem trudnych decyzji rekomendowanych przez radę medyczną plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .

A idź Ty w pi.... Widzę,że przebierasz nogami żeby rząd wprowadził to co szykują austriaccy faszyści dla swoich obywateli.A w innym poście napiszesz znowu że nie jesteś za przymusem szczepień i dyskryminacją...Zdecyduj się w końcu czy jesteś faszystą czy tylko zmanipulowanym głupcem?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
10 grudnia 2021r. o 15:47
~~Jasnolawendowa Tawułka , przeszkadza nie czytaj , nie wchodź na Bolec , dyktatura się marzy , wprowadzenie zakazu
niewygodnych informacji .
Jak najbardziej wskazane jest informowanie społeczeństwa w najważniejszym społecznie temacie .

Dopisane 10.12.2021r. o godz. 15:47:

~~pinochet , wulgarny prostaku , moje zdanie jest niezmienne , szczepienia dobrowolne , rząd zgodnie z Konstytucją ma dbać o życie i zdrowie społeczeństwa , ile jeszcze tysięcy żyć ludzkich potrzeba abyś to zrozumiał .
Twoje niezbywalne prawo do krytyki rządu zamieniłeś na prawo do krytyki tych co nie wyznają teorii spiskowych .
To że Ciebie dopadła znieczulica społeczna nie oznacza że tacy jak Ty są wszyscy .
Co to jest według Ciebie dyskryminacja ? , mamy prawo bronić najbliższych przed takimi nieodpowiedzialnymi jak Ty .
Ty twardy żelbetonie , skruszejesz bez użycia młota pneumatycznego jak to świństwo dopadnie Twoich
najbliższych , nie wierzę że jesteś tak nieczułym nędznym człowieczkiem .
13926
qwax_
10 grudnia 2021r. o 15:47
M21W2 napisał(a): plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .

Zostajesz zwycięzcą konkursu "żart tygodnia".
Agresywna kampania antyszczepionkowa :) Zgadza się, ich spoty lecą na okrągło w każdej telewizji.
Widać to również na bolcu, gdzie praktycznie codzienni jakiś "redachtur" wrzuca artykuł zniechęcający do szczepień ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Zzieleniały Kuklik niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 15:51
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): BolecForum

Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): tak ...cieszmy się ...
ale obostrzenia pislamski nie(rząd) chce wprowadzić kiedy?

za TRZY MIESIĄCE....hahaha

500 osób straciło życie?
to więcej niż mamy (p)osłów w sejmie ...;D

Już pisałem , strach przed stratą elektoratu , strach przed podejmowaniem trudnych decyzji rekomendowanych przez radę medyczną plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .

A idź Ty w pi.... Widzę,że przebierasz nogami żeby rząd wprowadził to co szykują austriaccy faszyści dla swoich obywateli.A w innym poście napiszesz znowu że nie jesteś za przymusem szczepień i dyskryminacją...Zdecyduj się w końcu czy jesteś faszystą czy tylko zmanipulowanym głupcem?

Sądzę że psychopata ,kłamca manipulantem
10 grudnia 2021r. o 15:53
M21W2 napisał(a): ~~Jasnolawendowa Tawułka , przeszkadza nie czytaj , nie wchodź na Bolec , dyktatura się marzy , wprowadzenie zakazu
Jak najbardziej wskazane jest informowanie społeczeństwa w najważniejszym społecznie temacie .Dopisane 10.12.2021r. o godz. 15:47:~~pinochet , wulgarny prostaku , moje zdanie jest niezmienne , szczepienia dobrowolne , rząd zgodnie z Konstytucją ma dbać o życie i zdrowie społeczeństwa , ile jeszcze tysięcy żyć ludzkich potrzeba abyś to zrozumiał .
Twoje niezbywalne prawo do krytyki rządu zamieniłeś na prawo do krytyki tych co nie wyznają teorii spiskowych .
To że Ciebie dopadła znieczulica społeczna nie oznacza że tacy jak Ty są wszyscy .
Co to jest według Ciebie dyskryminacja ? , mamy prawo bronić najbliższych przed takimi nieodpowiedzialnymi jak Ty .
Ty twardy żelbetonie , skruszejesz bez użycia młota pneumatycznego jak to świństwo dopadnie Twoich

Człowieku skąd ty wiesz że ja nie szczepiona ja nie mogę no wszystko wie i pisze śmieci nie znając nas..gdzie napisałam że jestem przeciwna szczepienia glupcze
10 grudnia 2021r. o 15:56
M21W2 napisał(a): ~~Jasnolawendowa Tawułka , przeszkadza nie czytaj , nie wchodź na Bolec , dyktatura się marzy , wprowadzenie zakazu
Jak najbardziej wskazane jest informowanie społeczeństwa w najważniejszym społecznie temacie .Dopisane 10.12.2021r. o godz. 15:47:~~pinochet , wulgarny prostaku , moje zdanie jest niezmienne , szczepienia dobrowolne , rząd zgodnie z Konstytucją ma dbać o życie i zdrowie społeczeństwa , ile jeszcze tysięcy żyć ludzkich potrzeba abyś to zrozumiał .

A pozatym znowu nie zrozumiałeś o co chodzi czytanie ze zrozumieniem jak się podszkolisz zapraszam do dyskusji głupcze.
14240
M21W2
10 grudnia 2021r. o 16:18
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .

Zostajesz zwycięzcą konkursu "żart tygodnia".
Agresywna kampania antyszczepionkowa :) Zgadza się, ich spoty lecą na okrągło w każdej telewizji.
Widać to również na bolcu, gdzie praktycznie codzienni jakiś "redachtur" wrzuca artykuł zniechęcający do szczepień ;)

Jest prawda i Twoja prawda , musiało stać się to co się stało , setki zgonów , paraliż służby zdrowia by dziesięciokrotnie
wzrosła liczba szczepień , co dziennie w ok ,220- 240 tyś .
Jednym słowem , ubywa ciemnoty , przybywa myślących , oby tak dalej .

Poczytaj w jakim towarzystwie jesteś tu na forum , nic poza obelgami i atakami , sierot opuszczonych przez " autorytety "
" profesorów " antyszczepionkowców .
Czekam , coś napiszę , po chwili atak szarańczy .

Dopisane 10.12.2021r. o godz. 16:18:

~~Zzieleniały Kuklik , co częściej zmieniasz , majtki czy niki pod którymi piszesz swoje " mądrości "
Przepraszam , podaj gdzie napisałem że wiem cokolwiek o Tobie , zignorowałem Twoje wpisy typu :

~~Zzieleniały Kuklik 1 godz. 20 min. temu
M21W2 ty człowieku zasięgnij jakieś porady ,leczenia u specjalisty psychiatry bo sfiksujesz ,naucz się czytać i wyciągać wnioski o czym kto pisze co miał na myśli.

Po co się produkujesz i zaczepiasz , swoje rady zachowaj dla siebie , już sfiksowałaś / eś .
18442
PIS-PO-PRL
10 grudnia 2021r. o 16:19
~~Zzieleniały Kuklik napisał(a): Człowieku skąd ty wiesz że ja nie szczepiona ja nie mogę no wszystko wie i pisze śmieci nie znając nas..gdzie napisałam że jestem przeciwna szczepienia glupcze

Pan Lucek już tak ma, że wrzuca wszystkich do jednego wora... foliarskiego wora.
Wystarczy napisać coś niezgodnego z tym co w medonecie i benc... witamy w gronie foliarzy.

PS, Nie przyznajemy się tylko do Qwaxa jak coś... Pan Lucek coś tu sugeruje że on w jakimś szemrany towarzystwie się obraca... Lepiej na niego uważać. Pan Lucek wie co mówi :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza