~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Pinochet , podaj mi gdzie napisałem że jestem za izolacją niezaszczepionych , na pewno usłyszysz Przepraszam .
A tak w ogóle na czym ma polegać izolacja niezaszczepionych , zaprosisz mnie na piwo , nie odmówię wypicia przy jednym stole .
Pisałeś,że w Polsce w stosunku do niezaszczepionych trzeba użyć młota pneumatycznego na wzór Niemiec,Francji i Austrii.Tam mamy tzw. 2G,a więc de facto faszystowska dyskryminacja i izolacja ze względu na status zaszczepienia tym dziwnym,niepotrzebnym preparatem.O,przepraszam,potrzebnym by wprowadzić ten zamordyzm.W zasadzie,mimo wszystko,wypiłbym tego browara z Tobą.
PIS-PO-PRL napisał(a): ja tam w gacie nikomu nie zaglądam... ale Pan niech się nie krępuje
to jest tolerancyjne forum ;)
ps: i co? baba z tej Kuklik czy jednak chłop się okazał??
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Pinochet , podaj mi gdzie napisałem że jestem za izolacją niezaszczepionych , na pewno usłyszysz Przepraszam .
A tak w ogóle na czym ma polegać izolacja niezaszczepionych , zaprosisz mnie na piwo , nie odmówię wypicia przy jednym stole .
Pisałeś,że w Polsce w stosunku do niezaszczepionych trzeba użyć młota pneumatycznego na wzór Niemiec,Francji i Austrii.Tam mamy tzw. 2G,a więc de facto faszystowska dyskryminacja i izolacja ze względu na status zaszczepienia tym dziwnym,niepotrzebnym preparatem.O,przepraszam,potrzebnym by wprowadzić ten zamordyzm.W zasadzie,mimo wszystko,wypiłbym tego browara z Tobą.
O ile dobrze pamiętam pisałem o góralach którzy należeli do zagorzałych antyszczepionkowców , zadziałał młot pneumatyczny w postaci utraty przez nich pracy w Austrii czy Niemczech .
Druga sprawa reaguj natychmiast jak coś napiszę o segregacji , lub szczepieniach przymusowych , łatwiej o porozumienie i wyjaśnienie .
Z mojej strony nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy wspólnie wypili browara .
Pisałeś że masz mnie wśród znajomych na fb . napisz na priv , ja stawiam .
Dopisane 10.12.2021r. o godz. 17:01:PIS-PO-PRL napisał(a): ja tam w gacie nikomu nie zaglądam... ale Pan niech się nie krępuje
to jest tolerancyjne forum ;)
ps: i co? baba z tej Kuklik czy jednak chłop się okazał??
Nie mam zielonego pojęcia , coś tam słyszałem że mamy 54 ludzkich płci .
Ok.No to wymienimy doświadczenia z uprawą truskawek.Też trochę uprawiam.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .
Zostajesz zwycięzcą konkursu "żart tygodnia".
Agresywna kampania antyszczepionkowa :) Zgadza się, ich spoty lecą na okrągło w każdej telewizji.
Widać to również na bolcu, gdzie praktycznie codzienni jakiś "redachtur" wrzuca artykuł zniechęcający do szczepień ;)
Jest prawda i Twoja prawda , musiało stać się to co się stało , setki zgonów , paraliż służby zdrowia by dziesięciokrotnie
wzrosła liczba szczepień , co dziennie w ok ,220- 240 tyś .
Jednym słowem , ubywa ciemnoty , przybywa myślących , oby tak dalej .
Poczytaj w jakim towarzystwie jesteś tu na forum , nic poza obelgami i atakami , sierot opuszczonych przez " autorytety "
" profesorów " antyszczepionkowców .
Czekam , coś napiszę , po chwili atak szarańczy .
Dopisane 10.12.2021r. o godz. 16:18:~~Zzieleniały Kuklik , co częściej zmieniasz , majtki czy niki pod którymi piszesz swoje " mądrości "
Przepraszam , podaj gdzie napisałem że wiem cokolwiek o Tobie , zignorowałem Twoje wpisy typu :
~~Zzieleniały Kuklik 1 godz. 20 min. temu
M21W2 ty człowieku zasięgnij jakieś porady ,leczenia u specjalisty psychiatry bo sfiksujesz ,naucz się czytać i wyciągać wnioski o czym kto pisze co miał na myśli.
Po co się produkujesz i zaczepiasz , swoje rady zachowaj dla siebie , już sfiksowałaś / eś .
Ty tepaku czytaj ze zrozumieniem .Chyba 3 klasy tylko skonczyles
~~Radość ludzka Lucka napisał(a): Wielka radość dziś u Lucka - czwarta szpryca już pewna!
https://portal.abczdrowie.pl/badania-potwierdzaja-ze-trzy-dawki-szczepionki-chronia-przed-omikronem-pfizer-nie-wyklucza-czwartej