Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
62 nowe zakażenia w powiecie, 571 zgonów w Polsce
14240
M21W2
10 grudnia 2021r. o 17:01
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Pinochet , podaj mi gdzie napisałem że jestem za izolacją niezaszczepionych , na pewno usłyszysz Przepraszam .
A tak w ogóle na czym ma polegać izolacja niezaszczepionych , zaprosisz mnie na piwo , nie odmówię wypicia przy jednym stole .

Pisałeś,że w Polsce w stosunku do niezaszczepionych trzeba użyć młota pneumatycznego na wzór Niemiec,Francji i Austrii.Tam mamy tzw. 2G,a więc de facto faszystowska dyskryminacja i izolacja ze względu na status zaszczepienia tym dziwnym,niepotrzebnym preparatem.O,przepraszam,potrzebnym by wprowadzić ten zamordyzm.W zasadzie,mimo wszystko,wypiłbym tego browara z Tobą.

O ile dobrze pamiętam pisałem o góralach którzy należeli do zagorzałych antyszczepionkowców , zadziałał młot pneumatyczny w postaci utraty przez nich pracy w Austrii czy Niemczech .

Druga sprawa reaguj natychmiast jak coś napiszę o segregacji , lub szczepieniach przymusowych , łatwiej o porozumienie i wyjaśnienie .
Z mojej strony nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy wspólnie wypili browara .
Pisałeś że masz mnie wśród znajomych na fb . napisz na priv , ja stawiam .

Dopisane 10.12.2021r. o godz. 17:01:

PIS-PO-PRL napisał(a): ja tam w gacie nikomu nie zaglądam... ale Pan niech się nie krępuje
to jest tolerancyjne forum ;)

ps: i co? baba z tej Kuklik czy jednak chłop się okazał??

Nie mam zielonego pojęcia , coś tam słyszałem że mamy 54 ludzkich płci .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pinochet niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 17:10
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Pinochet , podaj mi gdzie napisałem że jestem za izolacją niezaszczepionych , na pewno usłyszysz Przepraszam .
A tak w ogóle na czym ma polegać izolacja niezaszczepionych , zaprosisz mnie na piwo , nie odmówię wypicia przy jednym stole .

Pisałeś,że w Polsce w stosunku do niezaszczepionych trzeba użyć młota pneumatycznego na wzór Niemiec,Francji i Austrii.Tam mamy tzw. 2G,a więc de facto faszystowska dyskryminacja i izolacja ze względu na status zaszczepienia tym dziwnym,niepotrzebnym preparatem.O,przepraszam,potrzebnym by wprowadzić ten zamordyzm.W zasadzie,mimo wszystko,wypiłbym tego browara z Tobą.

O ile dobrze pamiętam pisałem o góralach którzy należeli do zagorzałych antyszczepionkowców , zadziałał młot pneumatyczny w postaci utraty przez nich pracy w Austrii czy Niemczech .

Druga sprawa reaguj natychmiast jak coś napiszę o segregacji , lub szczepieniach przymusowych , łatwiej o porozumienie i wyjaśnienie .
Z mojej strony nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy wspólnie wypili browara .
Pisałeś że masz mnie wśród znajomych na fb . napisz na priv , ja stawiam .
Dopisane 10.12.2021r. o godz. 17:01:PIS-PO-PRL napisał(a): ja tam w gacie nikomu nie zaglądam... ale Pan niech się nie krępuje
to jest tolerancyjne forum ;)

ps: i co? baba z tej Kuklik czy jednak chłop się okazał??

Nie mam zielonego pojęcia , coś tam słyszałem że mamy 54 ludzkich płci .

Ok.No to wymienimy doświadczenia z uprawą truskawek.Też trochę uprawiam.
~~Zielonkawobrązowa Malina niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 17:50
https://twitter.com/Ankapitalizm/status/1431503883843641347/video/1
~~Zzieleniały Kuklik niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 17:57
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): plus agresywna kampania antyszczepionkowców zbierają żniwo .

Zostajesz zwycięzcą konkursu "żart tygodnia".
Agresywna kampania antyszczepionkowa :) Zgadza się, ich spoty lecą na okrągło w każdej telewizji.
Widać to również na bolcu, gdzie praktycznie codzienni jakiś "redachtur" wrzuca artykuł zniechęcający do szczepień ;)

Jest prawda i Twoja prawda , musiało stać się to co się stało , setki zgonów , paraliż służby zdrowia by dziesięciokrotnie
wzrosła liczba szczepień , co dziennie w ok ,220- 240 tyś .
Jednym słowem , ubywa ciemnoty , przybywa myślących , oby tak dalej .

Poczytaj w jakim towarzystwie jesteś tu na forum , nic poza obelgami i atakami , sierot opuszczonych przez " autorytety "
" profesorów " antyszczepionkowców .
Czekam , coś napiszę , po chwili atak szarańczy .
Dopisane 10.12.2021r. o godz. 16:18:~~Zzieleniały Kuklik , co częściej zmieniasz , majtki czy niki pod którymi piszesz swoje " mądrości "
Przepraszam , podaj gdzie napisałem że wiem cokolwiek o Tobie , zignorowałem Twoje wpisy typu :

~~Zzieleniały Kuklik 1 godz. 20 min. temu
M21W2 ty człowieku zasięgnij jakieś porady ,leczenia u specjalisty psychiatry bo sfiksujesz ,naucz się czytać i wyciągać wnioski o czym kto pisze co miał na myśli.

Po co się produkujesz i zaczepiasz , swoje rady zachowaj dla siebie , już sfiksowałaś / eś .

Ty tepaku czytaj ze zrozumieniem .Chyba 3 klasy tylko skonczyles
~~Radość ludzka Lucka niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 18:39
Wielka radość dziś u Lucka - czwarta szpryca już pewna!
https://portal.abczdrowie.pl/badania-potwierdzaja-ze-trzy-dawki-szczepionki-chronia-przed-omikronem-pfizer-nie-wyklucza-czwartej
22258
#Horus nieaktywny
10 grudnia 2021r. o 18:44
;D
14240
M21W2
10 grudnia 2021r. o 19:00
~~Radość ludzka Lucka napisał(a): Wielka radość dziś u Lucka - czwarta szpryca już pewna!
https://portal.abczdrowie.pl/badania-potwierdzaja-ze-trzy-dawki-szczepionki-chronia-przed-omikronem-pfizer-nie-wyklucza-czwartej

O tak wielka radość , dla tego że nie jesteś foliarzem tylko zgrywusem , foliarze od dawna twierdzili że druga dawka będzie zabójcza , trzeciej mało kto doczeka , a Ty piszesz że dla mnie czwarta jest pewna .
Liczę że i czwarta nie będzie ostatnią , z piętnaście jaszcze by się przydało .
Czytałeś , jedna raz na rok jak z grypą , tylko się cieszyć , koncerny zarobią , tylko jedno mnie martwi , depopulacja niezaszczepionych , z kim będę dyskutował .
~~Brunatnoszara Miechunka niezalogowany
10 grudnia 2021r. o 19:01
Co są warte Lucka szpryce?
https://nczas.com/2021/12/10/sommer-prawdziwe-dane-sa-jeszcze-gorsze/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.