M21W2 napisał(a): ~~Jasnolawendowa Tawułka , przeszkadza nie czytaj , nie wchodź na Bolec , dyktatura się marzy , wprowadzenie zakazu
niewygodnych informacji .
Jak najbardziej wskazane jest informowanie społeczeństwa w najważniejszym społecznie temacie .Dopisane 10.12.2021r. o godz. 15:47:~~pinochet , wulgarny prostaku , moje zdanie jest niezmienne , szczepienia dobrowolne , rząd zgodnie z Konstytucją ma dbać o życie i zdrowie społeczeństwa , ile jeszcze tysięcy żyć ludzkich potrzeba abyś to zrozumiał .
Twoje niezbywalne prawo do krytyki rządu zamieniłeś na prawo do krytyki tych co nie wyznają teorii spiskowych .
To że Ciebie dopadła znieczulica społeczna nie oznacza że tacy jak Ty są wszyscy .
Co to jest według Ciebie dyskryminacja ? , mamy prawo bronić najbliższych przed takimi nieodpowiedzialnymi jak Ty .
Ty twardy żelbetonie , skruszejesz bez użycia młota pneumatycznego jak to świństwo dopadnie Twoich
najbliższych , nie wierzę że jesteś tak nieczułym nędznym człowieczkiem .
M21W2 napisał(a): ~~Pinochet , podaj mi gdzie napisałem że jestem za izolacją niezaszczepionych , na pewno usłyszysz Przepraszam .
A tak w ogóle na czym ma polegać izolacja niezaszczepionych , zaprosisz mnie na piwo , nie odmówię wypicia przy jednym stole .
PIS-PO-PRL napisał(a): ja tam w gacie nikomu nie zaglądam... ale Pan niech się nie krępuje
to jest tolerancyjne forum ;)
ps: i co? baba z tej Kuklik czy jednak chłop się okazał??