Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

13.12.1981 KTO PAMIĘTA ???

~~Horus niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 11:38
~~Horus napisał(a): Jaki ja De…bi…l byłem , oglądam moją kochaną Kawę na Ławę ,
I co widzę i słyszę ? Sami kontrowersyjni dziennikarze atakujący
Rząd PiS -u , własnej Du…………y bronią , maski im opadły ,
Jestem zawiedziony tfuuuuuu.

Dodam jeszcze co jest normą na całym świecie w gronie dziennikarskim
Live na wizji patrzymy zadając lub odpowiadając prosto w kamerę by widz nie czuł
się ignorowany , a tu pełna Buta i głęboko w Du……ie mają widza .
Kółko Qurwa różańcowe TVN24
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wesoły Romek niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 12:05
Horus napisał(a): widzę że lucuś albo wczoraj za dużo wypił nalewki lub w końcu przejrzał na oczy ...;D
wreszcie...;D

Lepiej późno niż w cale :) jeszcze jak by napisał coś o Dudzie od Kacperka że, stoi dalej tam gdzie stało ZOMO :)
22258
#Horus nieaktywny
19 grudnia 2021r. o 12:13
a mnie bardziej ciekawi czy chociaż jednym słowem skomentuje sprawę tego jak się chce teraz pozbawić tvn koncesji ...
on taki ''wolnościowiec'' zapewne teraz sprawę przemilczy ...;D
~~skorn niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 12:21
~~Horus napisał(a): Jaki ja De…bi…l byłem , oglądam moją kochaną Kawę na Ławę ,
I co widzę i słyszę ? Sami kontrowersyjni dziennikarze atakujący
Rząd PiS -u , własnej Du…………y bronią , maski im opadły ,
Jestem zawiedziony tfuuuuuu.

Dlaczego PISzesz że ...em BYŁEŚ ? Nie martw się , jesteś i będziesz nadal .

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
19 grudnia 2021r. o 13:11
Horus napisał(a): a mnie bardziej ciekawi czy chociaż jednym słowem skomentuje sprawę tego jak się chce teraz pozbawić tvn koncesji ...
on taki ''wolnościowiec'' zapewne teraz sprawę przemilczy ...;D

Podejrzewa że kierujesz to do mnie .

"Czym jest lex TVN?
Lex TVN, jak media nazwały nowelizację ustawy o radiofonii i telewizji, jest w założeniu prawem zakazującym kapitałowi spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego posiadania pakietu większościowego w polskich mediach. "

Jest to rozwiązanie powszechnie znane i stosowane w państwach UE .

" Wiele osób twierdzi, że przepisy te są skierowane bezpośrednio przeciwko TVN. Stacja od lutego 2020 starała się o przedłużenie koncesji nadawczej TVN 24, ale KRRiT zwlekała z podjęciem decyzji w tej sprawie, choć we wcześniejszych przypadkach nie trwało to tak długo. Zdaniem sporej części opinii publicznej to celowe działanie, które miało dać czas na przygotowanie odpowiednich przepisów blokujących wydanie koncesji TVN."

Jeżeli PiS przygotuje przepisy blokujące wydanie koncesji TVN zadzwonię do Ciebie i zaproszę abyśmy poszli na protest
przeciwko takiej ustawie .

Przypomnę Tobie wolnościofffcu że hipokryci Twojego pokroju zbierali podpisy za likwidacją TVP a Ty tu publiczne deklarowałeś złożenie podpisu pod petycją totalsów z PO .

Takich jak Ty wolnościofffców na szczęście nie złapali zbyt wielu , został im tylko do pomysł o likwidacji niewygodnego dla nich TVP info .
Z tego po fali krytyki też zrezygnowali , Najlepsza Prezydent doszła do wniosku - zostawimy TVP info tylko
wymienimy dziennikarzy - w domyśle , przychylnych totalnej łopozycji .

Przeczytam Twój słowotok , odpowiedzi nie będzie , może Ty zrezygnuj ze słowotoku , będzie jakaś nowość .

22258
#Horus nieaktywny
19 grudnia 2021r. o 13:25
dlaczego przez 20 LAT!!!! TVN nikomu tak nie przeszkadzał jak obecnej władzuni którą tak popierasz?
ja rozumiem że nie rozumiesz ''drobnego druczku'' w tej ''ustawce'' bo ty nie kumasz nawet treści które masz przed oczami jasno napisane ...
w czym ci przeszkadza istnienie TVN?
czy ktoś cię zmusza do jej oglądania?

gdybyś był bardziej kumaty to dzisiaj byś jako ''bojownik o wolność i demokrację '' milczał w tym temacie ...
ale że jesteś ''chorągiwka'' będziesz tu darł japę że to ''zamach'' albo ''pucz'' ;D
14240
M21W2
19 grudnia 2021r. o 14:13
Jest jak przywidywałem , piaskownica i słowotok .
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 14:17
Boją się wolnych mediów jak diabeł święconej wody. Korupcja wychodzi na wierzch
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!