ŁŻESZ JAK BURA SUKA ,...;D przeczytaj swój wpis gdzie piszesz o jakichś płytkach i jakiejś fakturze dla jakiejś kobiety ...
dogadaj się zPanemM ,ustalcie zeznania bo łżesz tu jak najęty a ktoś już to podłapał ...;D
nawet w sprawie rygipsów wypisujesz jakieś brednie ...
jesteś kłamcą ,oszustem i manipulantem chcącym się tu na siłę uwiarygodnić...
wiemy my dwaj?
to dlaczego PanM uparcie milczy ?
może wyjaśni tą ''fakturę''? :D
ja sobie teraz pooglądam snookera a ty produkuj się tu dalej ...;D
łgarzu ...
Dopisane 19.12.2021r. o godz. 20:09:
M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): SZMATŁAWCU .
Dopisane 19.12.2021r. o godz. 19:56:Horusie kim Ty jesteś , nędznej kreaturze mam odpowiadać na pytania , dodam więcej , śmieciu zapomnij o mnie ja z przyjemnością zapomnę że taki wyrób człeko podobny jak Ty istnieje .
napisał ten co nie tak dawno służył do mszy w intencjach wyleniałej legendy ....
ale dzisiaj już po mszy więc można dalej obrażać bo w następną niedzielę spowiedź i zostanie mu odpuszczone...
wszystkie ''kreatury'' i ''śmiecie'' ;D
widzisz zaprzańcu jak trudno dzisiaj przyznać się do tego że sprzedaliście Polaków?
ja nie pamiętając sprawdziłem który i jaki ''postulat'' był jednym z tych waszych żądań ...
trzeci ...
sprawdź sobie łajzo ,przeczytaj i przemyśl kim się po latach okazałeś ...;D
Dopisane 19.12.2021r. o godz. 21:26:
21 postulatów Międzyzakładowego Komitetu Strajkowego z 17 sierpnia 1980
Zobacz w Wikiźródłach tekst
21 postulatów Międzyzakładowego Komitetu Strajkowego
Żądania strajkujących załóg reprezentowanych przez Międzyzakładowy Komitet Strajkowy były następujące:
Przestrzegać zagwarantowaną w Konstytucji PRL wolność słowa, druku, publikacji, a tym samym nie represjonować niezależnych wydawnictw ....
Wprowadzić zasady doboru kadry kierowniczej na zasadach kwalifikacji, a nie przynależności partyjnej...
no i co głombie?
co zostało z tego?
co ''wywalczyłes'' ?/
nawet biedaku chaty ci nie dali ...;D
bo za ''cienki bolek'' byłeś ''...HAHAHA
ja wracam do snookera bo mój ulubieniec prowadzi a ty tu się taplaj w swoim szambie...;D