Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

13.12.1981 KTO PAMIĘTA ???

22258
#Horus nieaktywny
19 grudnia 2021r. o 19:46
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jest jak przywidywałem , piaskownica i słowotok .

kmiocie ...
na nic nie potrafisz odpowiedzieć tylko ''ujadasz '' :D
przypomnij tu wszystkim który z tych waszych ''solidaruchowych postulatów'' właśnie wymagał poszanowania
wolności słowa i wolności prasy ...
o ile pamiętam był to jeden z pierwszych i nadrzędnych ''postulatów''

a ty kmiocie co robisz dzisiaj ?
dla mnie jasne jest że stoisz tam gdzie kiedyś ZOMO...;D
piSSowskie zomo ...to które będzie bronić tej swojej zgrai oszustów i złodziei

Januszku to coś tak jak Ty , bronisz Pełowskiej zgrai oszustów i złodziei , a myślałem że nic nas nie łączy .

Wstyd mnie powalił na kolana , to prawda , jak mogłem myśleć że Horus to człowiek a nie wyrób człeko podobny , coś jak
wyrób czekolado podobny za PRL .
Dopisane 19.12.2021r. o godz. 18:57:Pierwsze moje zdanie to ironia .Dopisane 19.12.2021r. o godz. 18:59:Za komuny na Trybunę Ludu mówiono - szmatławiec , dziś pasuje jak ulał do Horusa .

widzisz łajzo jak się zachowujesz? zadaję pytanie a ty dupku zamiast odpowiedzieć na nie wracasz tu ze swoim rynsztokowym jęzorem ...
''szmatławiec , dziś pasuje jak ulał do Horusa ''
a kim ty jesteś skoro ''sprzedałeś '' swoje ''ideały'' o ile takie kiedykolwiek miałeś ?
ty który mienisz się tu ''wolnościowcem'' a który dzisiaj tu pokazuje swoją kłamliwą ,zdradziecka mordę ?

powtórzę ci dupku pytanie ...
przypomnij tu wszystkim który z tych waszych ''solidaruchowych postulatów'' właśnie wymagał poszanowania
wolności słowa i wolności prasy ...
o ile pamiętam był to jeden z pierwszych i nadrzędnych ''postulatów''

co zostało z tej waszej ''solidaruchowej'' walki?
kurz i pył ...;D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
19 grudnia 2021r. o 19:56
M21W2 napisał(a): SZMATŁAWCU Horusie , Pan M nic mi nie mówił że to Ty szmatławcu kładłeś u niego płytki . to co Ty szmatławcu tam robiłeś to regipsy i malowanie .
Szmatławcu Pan M powiedział że płytki to nie Twoja robota tylko jakiegoś nie określonego kolegi .
Szmatławcu jaka jest prawda wiecie wy dwaj .

Dopisane 19.12.2021r. o godz. 19:56:

Horusie kim Ty jesteś , nędznej kreaturze mam odpowiadać na pytania , dodam więcej , śmieciu zapomnij o mnie ja z przyjemnością zapomnę że taki wyrób człeko podobny jak Ty istnieje .
Twoja ocena pachołku komunistyczny wielkiej Solidarności spływa po mnie - Spadaj
Dobrej nocy Pachołku .
PS - pisałem , wszystkim według zasług ,
22258
#Horus nieaktywny
19 grudnia 2021r. o 21:26
ŁŻESZ JAK BURA SUKA ,...;D przeczytaj swój wpis gdzie piszesz o jakichś płytkach i jakiejś fakturze dla jakiejś kobiety ...
dogadaj się zPanemM ,ustalcie zeznania bo łżesz tu jak najęty a ktoś już to podłapał ...;D
nawet w sprawie rygipsów wypisujesz jakieś brednie ...
jesteś kłamcą ,oszustem i manipulantem chcącym się tu na siłę uwiarygodnić...

wiemy my dwaj?
to dlaczego PanM uparcie milczy ?
może wyjaśni tą ''fakturę''? :D

ja sobie teraz pooglądam snookera a ty produkuj się tu dalej ...;D
łgarzu ...

Dopisane 19.12.2021r. o godz. 20:09:

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): SZMATŁAWCU .
Dopisane 19.12.2021r. o godz. 19:56:Horusie kim Ty jesteś , nędznej kreaturze mam odpowiadać na pytania , dodam więcej , śmieciu zapomnij o mnie ja z przyjemnością zapomnę że taki wyrób człeko podobny jak Ty istnieje .

napisał ten co nie tak dawno służył do mszy w intencjach wyleniałej legendy ....
ale dzisiaj już po mszy więc można dalej obrażać bo w następną niedzielę spowiedź i zostanie mu odpuszczone...
wszystkie ''kreatury'' i ''śmiecie'' ;D

widzisz zaprzańcu jak trudno dzisiaj przyznać się do tego że sprzedaliście Polaków?
ja nie pamiętając sprawdziłem który i jaki ''postulat'' był jednym z tych waszych żądań ...
trzeci ...
sprawdź sobie łajzo ,przeczytaj i przemyśl kim się po latach okazałeś ...;D

Dopisane 19.12.2021r. o godz. 21:26:

21 postulatów Międzyzakładowego Komitetu Strajkowego z 17 sierpnia 1980
Zobacz w Wikiźródłach tekst
21 postulatów Międzyzakładowego Komitetu Strajkowego
Żądania strajkujących załóg reprezentowanych przez Międzyzakładowy Komitet Strajkowy były następujące:

Przestrzegać zagwarantowaną w Konstytucji PRL wolność słowa, druku, publikacji, a tym samym nie represjonować niezależnych wydawnictw ....

Wprowadzić zasady doboru kadry kierowniczej na zasadach kwalifikacji, a nie przynależności partyjnej...

no i co głombie?
co zostało z tego?
co ''wywalczyłes'' ?/
nawet biedaku chaty ci nie dali ...;D
bo za ''cienki bolek'' byłeś ''...HAHAHA
ja wracam do snookera bo mój ulubieniec prowadzi a ty tu się taplaj w swoim szambie...;D
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
21 grudnia 2021r. o 8:15
Zenka mama ma imieniny .Zenek pamięta zawsze.
~~daj ciumka niezalogowany
25 grudnia 2021r. o 6:20

Piotrowicz: Zdegradowano mnie za krytykowanie stanu wojennego

Gdy wprowadzono stan wojenny, krytykowałem to, przez co zostałem po prostu zdegradowany z prokuratury wojewódzkiej do rejonowej – powiedział sędzia Trybunału Konstytucyjnego ,prokurator w stanie wojennym ,członek PZPR Stanisław Piotrowicz w programie TVP Info "Nie da się ukryć".

Srebrny krzyż zasługi który dostał w 1982 r to był za prześladowania ,Rydzyk go wkrótce za życia beatyfikuje. Nowy męczennik. Jego życiorys posłużył do napisania "Konrada Wallenroda"
To jakieś odszkodowanie od skarbu państwa dla represjonowanego powinno być jak amen w pacierzu.
22258
#Horus nieaktywny
25 grudnia 2021r. o 7:43
a najzabawniejsze jest to że ten komuch wchodzi na mównicę sejmową i z idioty.cz.nym uśmieszkiem drze mordę ''precz z komuną''

a neokomuna wręcz w rozkwicie...:D
~~XYZ niezalogowany
25 grudnia 2021r. o 14:26
Bóg się rodzi noc truchleje ,
Morus nadal wodę leje , weź się chłopie do roboty
zamiast pisać te głupoty , to są święta radość człeka ,
a tu płynie twych bzdur rzeka .
~~Ultramarynowy Kopytnik niezalogowany
25 grudnia 2021r. o 15:01
pis to sama PRAWDA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza