~~Brunatny Topinambur napisał(a): nie tylko legendą żyją solidaruchy,
są sprawy w sądzie o odszkodowanie
zgadnijcie o jakie setki mln ,tak mln
m21 chyba wiesz o kogo chodzi?
~~Brunatny Topinambur napisał(a): nie tylko legendą żyją solidaruchy,
są sprawy w sądzie o odszkodowanie
zgadnijcie o jakie setki mln ,tak mln
m21 chyba wiesz o kogo chodzi?
~~Kredowobiały Ognik napisał(a): Zadośćuczynienie za walkę o wolność się nie należy! Jest to tak oczywiste, że aż trudno zrozumieć tych, którzy wyciągają rękę po kasę. Dla mnie to jest prawdziwy upadek etosu "Solidarności".
Wstyd, że tak się dzieje.
Horus napisał(a): wczoraj o tym wspomniałem po cichu i równie cicho siedział lucuś ...
tak lucusiu ...wstyd jeśli tą ''walkę o wolność'' dzisiaj się wycenia na miliony...
a wiesz ty ''opozycjonisto'' z bożej łaski ile to dni on przesiedział czy i w tym jesteś niedoinformowany?
widzisz co ludzie nadal piszą o tym jak dzisiaj widzą ten związek ?
masz prawo się wstydzić ...;D
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Januszek , Czytelniku ( to za kmiotka ) , pisz o Wujku , o KGHM strajkach w 199 zakładach po wprowadzeniu stanu wojennego .
Tu piszesz prawdę z którą się tuż przed wpisem zapoznałeś .
Co miałem Jankowi odpowiedzieć że kłamie , Jan Filipek 14-12 -1981 był przywódcą strajku w Fabryce Domów , Ty ponoć też tam pracowałeś .
Nie wiem gdzie był co robił Długi , parę lat przed powstaniem Solidarności wyjechał na Śląsk .
Człowieczku , to że nie pamiętam wielu nazwisk z przed 40 -stu lat jest dla Ciebie powodem do bredzenia , bredź dalej .
Nie wiem Czy Długi też by zapamiętał kim był Ludwiczak , spytaj o tysiące przewodniczących Komisji Zakładowych
z całej Polski .
Spytaj Długiego o kogoś z jego bliskich , był przewodniczącym Komisji Zakładowej , przewodniczącym KZ , organizatorem
strajku w swoim zakładzie , dlaczego ta bliska jemu osoba nie ma dosierr .
Ja wiem dlaczego on pisze tak jak Ty , pominę to milczeniem , Długi wie Ty nie musisz nie temat dla plotkarza .
Januszku dziel się ze mną wiedzą o Solidarności , tą co zdobywasz obecnie co mnie bardzo cieszy .
Przestałeś być rzecznikiem bandy Jaruzelskiego , robisz postępy .
Poszukaj , poczytaj i dawaj kolejny temat , np .o obchodach pierwszej rocznicy Solidarności w Lubiniu , dla ułatwienia dodam , jest dużo informacji , tam też strzelali bandyci Jaruzelskiego poczytaj kto zginął ilu było rannych .
Januszek , jak ty piszesz jako pachołek PZPR , lżysz i kłamiesz lepiej nie dawać Tobie możliwości jak ktoś
napisał MORDOWANIA HISTORII .
Zastosowana autokorekta
~~Kredowobiały Ognik napisał(a): Zadośćuczynienie za walkę o wolność się nie należy! Jest to tak oczywiste, że aż trudno zrozumieć tych, którzy wyciągają rękę po kasę. Dla mnie to jest prawdziwy upadek etosu "Solidarności".
Wstyd, że tak się dzieje.