Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pożar samochodu na obwodnicy, audi spłonęło doszczętnie
~~Bladoróżowy Milin niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 16:40
~~Rudy Heliotrop napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Granatowoszary Szparag napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mamar napisał(a): W niedziele stało w rowie jeszcze normalnie, całe, widać nie opłacało się wyciągać i naprawiać więc szkoda całkowita i odszkodowanie z AC

Bardzo prawdopodobne.

Myślisz,że takie stare auto ma polisę AC?
wątpię
Nie zmienia to faktu, ze wlasciciel powinien auto uprzatnac.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglastoczerwona Firletka niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 20:16
przy sprzątaniu ,to zawsze jest straż
~~Przekrwiony Różanecznik niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 21:56
co jezeli wlasciciel byl pszez kilka dni w szocu
~~Jano niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 23:22
To ja na starego 20-letniego trupa wykupiłem assistance... aż 59 zł. Auto mi zdechło w drodze, telefon do firmy ubezpieczeniowej, za 1,5 h przyjechała laweta, nie zapłaciłem ani złotówki za transport. Można?
~~Ognisty Kaczeniec niezalogowany
15 grudnia 2021r. o 0:34
~~Jano napisał(a): To ja na starego 20-letniego trupa wykupiłem assistance... aż 59 zł. Auto mi zdechło w drodze, telefon do firmy ubezpieczeniowej, za 1,5 h przyjechała laweta, nie zapłaciłem ani złotówki za transport. Można?

Jak dla mnie to 59 złotych za to zapłaciłeś jednak
~~Złocistozielona Daglezja niezalogowany
15 grudnia 2021r. o 1:25
~~Przekrwiony Różanecznik napisał(a): co jezeli wlasciciel byl pszez kilka dni w szocu

A co mu AT przypadkiem przez pomyłkę wjechało na chatę o 5 rano i przy okazji kogoś z rodziny zastrzeliło?
Zwykły poślizg i wpadniecie do rowu nikt nie zginął nawet rannych nie było.
~~Złocistozielona Daglezja niezalogowany
15 grudnia 2021r. o 1:27
~~Ognisty Kaczeniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jano napisał(a): To ja na starego 20-letniego trupa wykupiłem assistance... aż 59 zł. Auto mi zdechło w drodze, telefon do firmy ubezpieczeniowej, za 1,5 h przyjechała laweta, nie zapłaciłem ani złotówki za transport. Można?

Jak dla mnie to 59 złotych za to zapłaciłeś jednak

Ale zawsze jest minimum 500 do przodu jak nie lepiej . Słyszałem że w bcu ciężko o lawetę taniej niż 700pln xD
~~Kasztanowa Kokoryczka niezalogowany
15 grudnia 2021r. o 3:59
od kilku dni ten samochód tam był, gdzie była policja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.