qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
" Kochałam ją. Zmarła nagle - wierząc, że pokona COVID-19 siłą charakteru
COVID-19 zabrał właśnie moją przyjaciółkę. Udusiła się pod respiratorem. Nie chciała się szczepić. Słuchała tych, którzy w szczepionkach widzą zagrożenie. Dlaczego nie ufamy nowoczesnej medycynie? Skąd w nas tak silne przekonanie, że system chce nas zniszczyć? "
Jeszce kiedyś nakręcą serial z tych twoich łzawych historii ;)
Mam nadzieję, że zagrasz w nim główną rolę - bohaterskiego lekarza na emeryturze ratującego zacofanych folarzy ;)
PIS-PO-PRL napisał(a): eee tam... kino akcji lepsze
Pan Lucjan w roli łowcy, który przeczesuje kraj w poszukiwaniu ostatniego foliarza. Misja... dostarczyć do punktu szczepień... żywego lub martwego :D
~~Brązowopłowy Szarłat napisał(a): belgia. w szpitalach ponad dwa razy więcej zaszczepionych niż niezaszczepionych, oczywiście wpływa na to procent wyszczepienia, ale w polsce wg akwizytorów koncernów, leżą sami niezaszczepieni, no cud
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-12-14/belgia-w-szpitalach-ponad-dwa-razy-wiecej-zaszczepionych-niz-niezaszczepionych/?ref=aside_najnowsze
~~Brązowy Lędźwian napisał(a): Tchórze mdleją na widok igły i dorabiają do tchórzostwa antyszczeionkowe teorie.
Tylko surowe restrykcje dla tych ameb umysłowych, roznosicieli zarazy, trzeba izolować niezaszczepionych matołów, bezwzględnie.
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): eee tam... kino akcji lepsze
Pan Lucjan w roli łowcy, który przeczesuje kraj w poszukiwaniu ostatniego foliarza. Misja... dostarczyć do punktu szczepień... żywego lub martwego :D
A w życiu prywatnym jest cenionym nauczycielem matematyki - specjalizacja procenty ;)
To mi pachnie Oscarem ;)