~~Tim napisał(a): A tak wogóle to po co ten artykuł?To wypad.
Bez sensowny.....
Co mnie to obchodzi.....
~~Kasztanowa Kokoryczka napisał(a): Polsce jest najwyższa inflacja i najwięcej zgonów i niesamowita drożyzna. Co ci jeszcze więcej potrzeba, żeby uwierzyć, że Państwo nie działa?
~~Lazurowa Lepnica napisał(a): robią wszystko aby przejąć władzę i żeby było tak jak było, wyższy wiek emerytalny, amber gold, yumanie OFE itd ,ale główny cel to Polska kolonią,wiadomo czyją, dlatego tak wściekle atakują PiS
~~Bladolica kukurydza napisał(a):tak,tak,twoja stara wyznała mi w intymnej sytuacji że ostatnio jesteś nerwowy, więc weź coś pod jezykKtoś napisał: ~~Lazurowa Lepnica napisał(a): robią wszystko aby przejąć władzę i żeby było tak jak było, wyższy wiek emerytalny, amber gold, yumanie OFE itd ,ale główny cel to Polska kolonią,wiadomo czyją, dlatego tak wściekle atakują PiS
Obyś dzbanie południa nie doczekał ,covid na cię czeka.
~~Białoszara Pelargonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladolica kukurydza napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lazurowa Lepnica napisał(a): robią wszystko aby przejąć władzę i żeby było tak jak było, wyższy wiek emerytalny, amber gold, yumanie OFE itd ,ale główny cel to Polska kolonią,wiadomo czyją, dlatego tak wściekle atakują PiS
Obyś dzbanie południa nie doczekał ,covid na cię czeka.
tak,tak,twoja stara wyznała mi w intymnej sytuacji że ostatnio jesteś nerwowy, więc weź coś pod jezyk
Ty brudasie i intymna sytuacja ,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ,co za ćwok .