~~Jasnobrunatny Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Proszę o konkrety co ta kobieta zrobiła dla mieszkańców Bolesławca?
No ja myślę, że zrobiła całkiem dużo. Uświadomiła wielu osobom, że na zielonych czyli czerwonych nie powinno się głosować. I to była dobra robota! Nigdy więcej część osób nie zagłosuje ani na zielonych czerwonych i czerwonych czerwonych :)
~~Gosia napisał(a): Nie wiem, czy wszyscy pamiętają, ale właśnie dzięki Jej "pomyłce" podczas głosowania Telewizja Kurskiego otrzymała dotację w wysokości 2 mln PLN. I to chyba byłaby największą zasługa...Czyli, co?
~~Sepiowa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobrunatny Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Proszę o konkrety co ta kobieta zrobiła dla mieszkańców Bolesławca?
No ja myślę, że zrobiła całkiem dużo. Uświadomiła wielu osobom, że na zielonych czyli czerwonych nie powinno się głosować. I to była dobra robota! Nigdy więcej część osób nie zagłosuje ani na zielonych czerwonych i czerwonych czerwonych :)
10/10
Z Bolesławca mieliśmy jednego senatora, posłankę na sejm, i jednego posła, i też nie zabłysnęli swoją aktywnością na rzecz lokalnego środowiska.
~~Mama napisał(a): Nie macie pojęcia o dokonaniach tej Pani. Z resztą nie dziwi mnie to. Bolesławiec jest skrajnie zacofany.
~~Mama napisał(a): Nie macie pojęcia o dokonaniach tej Pani. Z resztą nie dziwi mnie to. Bolesławiec jest skrajnie zacofany.
~~Kredowobiały Ognik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mama napisał(a): Nie macie pojęcia o dokonaniach tej Pani. Z resztą nie dziwi mnie to. Bolesławiec jest skrajnie zacofany.
Mamusiu, ale córeczka nam się nie podoba. Jej poglądy zielone i czerwone nie podobają nam się. Zieloni to taka sekta religijna, co to chcą wszystkich na siłę na swoją modłę przerobić i zakazać nam jedzenia mięsa, łowienia ryb, lotów samolotami i wszystkiego, co ich zdaniem szkodzi ich bogini, matce Ziemi. A do tego są czerwoni, a komuniści każdemu znającemu historię kojarzą się z masowymi morderstwami.
Co co ta pani zrobiła takiego dobrego dla społeczeństwa? Kasa dla Kurskiego, to pieniądze w błoto.