Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Prawa i Sprawiedliwości z Bolesławca przeciwko wolnym mediom, nie możemy się na to zgodzić
~~Abc niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 16:52
Prawo i Sprawiedliwosc
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~majka niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 17:32
Siegnijmy do historii ,,dajcie Polakom wolność ,Oni ja sami sobie odbiorą''.I niech mi ktos powie ,że to sie nie dzieje.
Polak był jest i bedzie zawsze mądry ale po szkodzie. I mnie to już wisi.Niech teraz ,,fura rura i komora''walczy ja zakładam moher ,biore kijki i ide na spacer.
~~Złotawy Oczar niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 17:38
~~Bladolawendowa Portulaka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Burozielony Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miodowa Skalnica napisał(a): lewacko-semicka ideologia,kolejny mądro- głupi komunizm

już bardzie komunistycznej ideologii jaką uprawia pis, to Polska jeszcze nie widziała, mam de javu

No z pewnością masz de javu ! To nie ulega wątpliwości. Ja z kolei jak słucham TVN i łopozycji mam deja vu, że zmodyfikowani tęczowo komuniści wrócili.

Dopiero jak będziesz miał déjà vu to wtedy odróżnisz kłamczuchów z TVP od wolnych mediów TVN.
~~Brudnoszara Miechunka niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 19:07
~~majka napisał(a): Siegnijmy do historii ,,dajcie Polakom wolność ,Oni ja sami sobie odbiorą''.I niech mi ktos powie ,że to sie nie dzieje.
Polak był jest i bedzie zawsze mądry ale po szkodzie. I mnie to już wisi.Niech teraz ,,fura rura i komora''walczy ja zakładam moher ,biore kijki i ide na spacer.

PRAWDA !
~~M21W2 niezalogowany
20 grudnia 2021r. o 7:55
A rosyjski agent Macierewicz odzyskał już wrak? Pogoda może Tobie się uda ,działaj.
~~Valejo niezalogowany
20 grudnia 2021r. o 12:48
Czy miasto, które bardzo cenię i chcę do niego powrócić nie widzi zła w "agentach" pisowskich ? Facet .... nie dba o innych a o swoją pozycję na urzędzie, bo nawet nie w państwie - a to daje mu możliwości lojalności i awansu do szeregu tych bardziej zakłamanych ...
~~Awruq niezalogowany
20 grudnia 2021r. o 12:58
W pis myślenie jest zabronione, za nich myśli brylant, a oni jak te owce. Jak by im kazał zagłosować, że słońce wschodzi na zachodzie, to by zagłosowali.
~~Kruczoczarny Rdest niezalogowany
20 grudnia 2021r. o 14:10
~~Abc napisał(a): Prawo i Sprawiedliwosc

Raczej Bezprawie i Niesprawiedliwość !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Zapraszamy