Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Prawa i Sprawiedliwości z Bolesławca przeciwko wolnym mediom, nie możemy się na to zgodzić
~~Brązoworuda Truskawka niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:07
"Poseł Prawa i Sprawiedliwości z Bolesławca przeciwko wolnym mediom, nie możemy się na to zgodzić"

A czego się po nim spodziewaliście.Zanim go mianowali to dokładnie prześwietlili,wiedzieli kogo biorą.Jego samodzielność kończy sie na samodzielnym naciśnięciu guzika do głosowania,tak jak każe mu jego rzeczywisty suweren.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~8 gwiadek niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:07
Posłem się bywa. Pamiętajmy o tym, że nasz bohater podpisał się pod wprowadzeniem ustawy jako INICJATOR. Stał się twarzą tej ustawy. Trzeba mu to przypominać jak wojska amerykańskie wyjadą z Polski. Niech zgłosi się jako wolontariusz w bolesławieckim szpitalu covidowym gdzie dziennie umiera kilka osób. Niech spotka się z biednymi ludźmi, który będą w zimie palić oponami bo podwyżka gazu od stycznia to 54%. Nich ze swojej diety podzieli się z przedsiębiorcami, którzy upadną w 2022 r. przez POLSKI WAŁ. Oczywiście na Święta usiądzie w pierwszej ławce w kościele jako "NASZ" lokalny bohater. Posłem się tylko bywa.....
~~Pielęgniarka niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:10
Jak ten człowiek się czuje patrząc na siebie rano w lustrze, wstydź się człowieku, kiedyś tu wrócisz, a ludzie będą pamiętać, jaki byłeś prawy
~~Bladolawendowa Portulaka niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:12
~~8 gwiadek napisał(a): Posłem się bywa. Pamiętajmy o tym, że nasz bohater podpisał się pod wprowadzeniem ustawy jako INICJATOR. Stał się twarzą tej ustawy. Trzeba mu to przypominać jak wojska amerykańskie wyjadą z Polski. Niech zgłosi się jako wolontariusz w bolesławieckim szpitalu covidowym gdzie dziennie umiera kilka osób. Niech spotka się z biednymi ludźmi, który będą w zimie palić oponami bo podwyżka gazu od stycznia to 54%. Nich ze swojej diety podzieli się z przedsiębiorcami, którzy upadną w 2022 r. przez POLSKI WAŁ. Oczywiście na Święta usiądzie w pierwszej ławce w kościele jako "NASZ" lokalny bohater. Posłem się tylko bywa.....

W bolesławieckim szpitalu nie umiera kilka osób dziennie na covid. Jak się walczy o rzetelność, to trzeba być samemu rzetelnym. Nie można być "rzetelnym" jak TVN czy TVP, bo to stacje propagandowe i z rzetelnością nie mają nic wspólnego.
A "nasz" - na pewno nie mój - poseł dołącza do grona postaci "wybitnych inaczej" rodem z Bolesławca :)
~~swa niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:19
jeszcze za to kasę dostają i sobie podwyżki dali .... złodzieje i fałszywcy....
~~Brązowopłowa Kolkwicja niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:21
~~Bladolawendowa Portulaka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~8 gwiadek napisał(a): Posłem się bywa. Pamiętajmy o tym, że nasz bohater podpisał się pod wprowadzeniem ustawy jako INICJATOR. Stał się twarzą tej ustawy. Trzeba mu to przypominać jak wojska amerykańskie wyjadą z Polski. Niech zgłosi się jako wolontariusz w bolesławieckim szpitalu covidowym gdzie dziennie umiera kilka osób. Niech spotka się z biednymi ludźmi, który będą w zimie palić oponami bo podwyżka gazu od stycznia to 54%. Nich ze swojej diety podzieli się z przedsiębiorcami, którzy upadną w 2022 r. przez POLSKI WAŁ. Oczywiście na Święta usiądzie w pierwszej ławce w kościele jako "NASZ" lokalny bohater. Posłem się tylko bywa.....

W bolesławieckim szpitalu nie umiera kilka osób dziennie na covid. Jak się walczy o rzetelność, to trzeba być samemu rzetelnym. Nie można być "rzetelnym" jak TVN czy TVP, bo to stacje propagandowe i z rzetelnością nie mają nic wspólnego.
A "nasz" - na pewno nie mój - poseł dołącza do grona postaci "wybitnych inaczej" rodem z Bolesławca :)

O!!!!!! witam rodzimego "rzetelnego" lokalnego antyszczepionkowca". Zaraz się dowiem,że ziemia jest płaska a niektórzy ludzie to jaszczury. Polecam tydzień wolontariatu w szpitalu covidowym gdzie codziennie ludzie się duszą .............. pewnie na grypę.
~~Ksywa niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:28
Płaskoziemcy poszli sie szczepić niewiadomo czym, przed Bezobjawowym niewiadomoczym bez niczyjej odpowiedzialnosci i fatalnej skutecznosci.
~~Brązowopłowa Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Portulaka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiadek napisał(a): Posłem się bywa. Pamiętajmy o tym, że nasz bohater podpisał się pod wprowadzeniem ustawy jako INICJATOR. Stał się twarzą tej ustawy. Trzeba mu to przypominać jak wojska amerykańskie wyjadą z Polski. Niech zgłosi się jako wolontariusz w bolesławieckim szpitalu covidowym gdzie dziennie umiera kilka osób. Niech spotka się z biednymi ludźmi, który będą w zimie palić oponami bo podwyżka gazu od stycznia to 54%. Nich ze swojej diety podzieli się z przedsiębiorcami, którzy upadną w 2022 r. przez POLSKI WAŁ. Oczywiście na Święta usiądzie w pierwszej ławce w kościele jako "NASZ" lokalny bohater. Posłem się tylko bywa.....

O!!!!!! witam rodzimego "rzetelnego" lokalnego antyszczepionkowca". Zaraz się dowiem,że ziemia jest płaska a niektórzy ludzie to jaszczury. Polecam tydzień wolontariatu w szpitalu covidowym gdzie codziennie ludzie się duszą .............. pewnie na grypę.

~~Porcelanowy Bluszczyk niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:30
Pogoda będzie Prezydentem Miasta Bolesławiec za mniej niż 2 lata...wspomnicie moje słowa!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza