~~8 gwiadek napisał(a): Posłem się bywa. Pamiętajmy o tym, że nasz bohater podpisał się pod wprowadzeniem ustawy jako INICJATOR. Stał się twarzą tej ustawy. Trzeba mu to przypominać jak wojska amerykańskie wyjadą z Polski. Niech zgłosi się jako wolontariusz w bolesławieckim szpitalu covidowym gdzie dziennie umiera kilka osób. Niech spotka się z biednymi ludźmi, który będą w zimie palić oponami bo podwyżka gazu od stycznia to 54%. Nich ze swojej diety podzieli się z przedsiębiorcami, którzy upadną w 2022 r. przez POLSKI WAŁ. Oczywiście na Święta usiądzie w pierwszej ławce w kościele jako "NASZ" lokalny bohater. Posłem się tylko bywa.....
~~Bladolawendowa Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiadek napisał(a): Posłem się bywa. Pamiętajmy o tym, że nasz bohater podpisał się pod wprowadzeniem ustawy jako INICJATOR. Stał się twarzą tej ustawy. Trzeba mu to przypominać jak wojska amerykańskie wyjadą z Polski. Niech zgłosi się jako wolontariusz w bolesławieckim szpitalu covidowym gdzie dziennie umiera kilka osób. Niech spotka się z biednymi ludźmi, który będą w zimie palić oponami bo podwyżka gazu od stycznia to 54%. Nich ze swojej diety podzieli się z przedsiębiorcami, którzy upadną w 2022 r. przez POLSKI WAŁ. Oczywiście na Święta usiądzie w pierwszej ławce w kościele jako "NASZ" lokalny bohater. Posłem się tylko bywa.....
W bolesławieckim szpitalu nie umiera kilka osób dziennie na covid. Jak się walczy o rzetelność, to trzeba być samemu rzetelnym. Nie można być "rzetelnym" jak TVN czy TVP, bo to stacje propagandowe i z rzetelnością nie mają nic wspólnego.
A "nasz" - na pewno nie mój - poseł dołącza do grona postaci "wybitnych inaczej" rodem z Bolesławca :)
~~Brązowopłowa Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiadek napisał(a): Posłem się bywa. Pamiętajmy o tym, że nasz bohater podpisał się pod wprowadzeniem ustawy jako INICJATOR. Stał się twarzą tej ustawy. Trzeba mu to przypominać jak wojska amerykańskie wyjadą z Polski. Niech zgłosi się jako wolontariusz w bolesławieckim szpitalu covidowym gdzie dziennie umiera kilka osób. Niech spotka się z biednymi ludźmi, który będą w zimie palić oponami bo podwyżka gazu od stycznia to 54%. Nich ze swojej diety podzieli się z przedsiębiorcami, którzy upadną w 2022 r. przez POLSKI WAŁ. Oczywiście na Święta usiądzie w pierwszej ławce w kościele jako "NASZ" lokalny bohater. Posłem się tylko bywa.....
W bolesławieckim szpitalu nie umiera kilka osób dziennie na covid. Jak się walczy o rzetelność, to trzeba być samemu rzetelnym. Nie można być "rzetelnym" jak TVN czy TVP, bo to stacje propagandowe i z rzetelnością nie mają nic wspólnego.
A "nasz" - na pewno nie mój - poseł dołącza do grona postaci "wybitnych inaczej" rodem z Bolesławca :)
O!!!!!! witam rodzimego "rzetelnego" lokalnego antyszczepionkowca". Zaraz się dowiem,że ziemia jest płaska a niektórzy ludzie to jaszczury. Polecam tydzień wolontariatu w szpitalu covidowym gdzie codziennie ludzie się duszą .............. pewnie na grypę.