Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wolne media, wolni ludzie, wolna Polska - już w niedzielę 19 grudnia, godz.17 protest przeciwko uchwalonej ustawie Lex TVN
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 21:14
~~Bladoczerwony Suchodrzew napisał(a): Jestem przeciw rządom PISu , ale nie pieprzcie o wolności TVN, należą do amerykańskiej propagandy i przekazują takie newsy jakie chcą właściciele koncernu medialnego Discovery. Mają swoje stacje w większości krajów więc manipulują informacjami jak tylko chcą.

Czyli jak by nie podali o dezercji tego żołnierza ,o kłamstwach Borowików w sprawie wypadku o mejlach Dworczyka i tysiącach przekrętów PIsowców to myślisz że byś się tego wszystkiego dowiedział od Kurskiego TVP info ,no właśnie wiedział byś że Kurskiemu dla jego kota doworzą służbowymi samochodami smakołyki ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowobrązowa Fasola niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 21:23
I oto donek wrócił, co prawda nie na białym koniu a Skodą Octavią, pospuszczał ze smyczy pyskaczo-ujadaczy. W taki oto sposób chce łączyć Polaków, cóż ,,biedak,, może zrobić jak nic nie ma do zaoferowania poza polaryzacja obywateli, program zginą lub nie pokaże bo
PiS-siory zaraz go skopiują. Spuszczeni, naiwnych nawołują do manify w imieniu wszystkich Bolesławian (ponad 38 tys. mieszkańców), chociaż znakomita większość Bolesławian ich o to nie prosiła i nie chce z nimi mieć do czynienia.
Cóż w Warszawie, również ,,osoba z macicą,,(chyba poprawnie wg. nowomowy) niszcząca elewacje kamienicy na uwagę Pani sprzątaczki ,,kto to będzie sprzątał,, oznajmiła Pani, że robi to w Jej i Jej córki imieniu a posprząta Sprzątaczka bo niby w hierarchii społecznej niżej. HA, HA, HA .... . Skąd to znamy komuch też robili wszystko dla ludu pracującego a dziwnym trafem ludzie mieli ,,kartki na wszystko,, a oni Pewex-y.
DZIĘKUJĘ i PROSZĘ NIE WALCZCIE I NIE NAWOŁUJCIE DO MANIFESTACJI W MOIM IMIENIU, o siebie i moich bliskich potrafię zadbać sam. Pozdrawiam Bolesławianin, nie wyborca Pis.
~~Brązowopłowa Kolkwicja niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 21:40
Już ponad 400 mln zł nabił licznik kar naliczanych Polsce za nieprzestrzeganie postanowień TSUE w sprawach Turowa i Izby Dyscyplinarnej Sądu Najwyższego. Te pieniądze dla porównania to 3 lata funkcjonowania Powiatu Bolesławieckiego. Przez fanaberie Solidarnej Polski i niekompetencje funkcjonariuszy PIS może nie być kolejnych wybudowanych dróg, nowych przedszkoli i żłobków, stypendiów zagranicznych dla młodzieży oraz dopłat dla rolników. Trzeba powiedzieć w końcu dość codziennemu okradaniu Polaków. W Polsce jest ok. 7 mln wyborców PIS-u . Jestem za tym aby zrobili zrzutkę i pokryli ten dług ze swoich kieszeni. Dzisiaj to tylko 50 zł na osobę ……. ale cały czas tyka. Szykujcie kasę
~~Rudozłota Róża niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 21:43
Już nawet nie ty, PISowski troll, wstydzisz się podpisywać jako PISowski troll? WYMYŚL COŚ NOWEGO, a ja jutro przyjdę, Przyjdę przez takich jak ty. Przyjdę po raz pierwszy po 1989 roku, bo to co robicie przeszło WSZELKIE GRANICE!

~~Płowobrązowa Fasola napisał(a): I oto donek wrócił, co prawda nie na białym koniu a Skodą Octavią, pospuszczał ze smyczy pyskaczo-ujadaczy. W taki oto sposób chce łączyć Polaków, cóż ,,biedak,, może zrobić jak nic nie ma do zaoferowania poza polaryzacja obywateli, program zginą lub nie pokaże bo
PiS-siory zaraz go skopiują. Spuszczeni, naiwnych nawołują do manify w imieniu wszystkich Bolesławian (ponad 38 tys. mieszkańców), chociaż znakomita większość Bolesławian ich o to nie prosiła i nie chce z nimi mieć do czynienia.
Cóż w Warszawie, również ,,osoba z macicą,,(chyba poprawnie wg. nowomowy) niszcząca elewacje kamienicy na uwagę Pani sprzątaczki ,,kto to będzie sprzątał,, oznajmiła Pani, że robi to w Jej i Jej córki imieniu a posprząta Sprzątaczka bo niby w hierarchii społecznej niżej. HA, HA, HA .... . Skąd to znamy komuch też robili wszystko dla ludu pracującego a dziwnym trafem ludzie mieli ,,kartki na wszystko,, a oni Pewex-y.
DZIĘKUJĘ i PROSZĘ NIE WALCZCIE I NIE NAWOŁUJCIE DO MANIFESTACJI W MOIM IMIENIU, o siebie i moich bliskich potrafię zadbać sam. Pozdrawiam Bolesławianin, nie wyborca Pis.

~~Brązowawożółty Ostrokrzew niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 21:45
nie ma węgla, a zamykają kopalnie....... czy ktoś wie o co tu chodzi??????????
https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/trzymajcie-si%C4%99-idzie-ci%C4%99%C5%BCka-zima-nie-ma-w%C4%99gla-nie-ma-gazu-a-do-tego-gigantyczne-podwy%C5%BCki/ar-AARUCv8?ocid=msedgntp
~~Żółtawobrunatna Kosodrzewina niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 21:47
Jestm młody i jeszcze nigdy nie brałem udziału w protestach, ale skończyła się moja cierpliwość. Jutro będzie mój prierwszy protest i nie będzie to protest ostatni! PIS musi odpowiedzieć za WSZYTSKO i miał słuszność p. Suski... będziecie siedzieć, a i dla p. Pogody znajdzie się miejsce.
~~Złocistorudy Czyściec niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 21:52
Powodzenia zyczy Jaco Sasin
~~Bladolawendowa Portulaka niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 21:57
~~Żółtawobrunatna Kosodrzewina napisał(a): Jestm młody i jeszcze nigdy nie brałem udziału w protestach, ale skończyła się moja cierpliwość. Jutro będzie mój prierwszy protest i nie będzie to protest ostatni! PIS musi odpowiedzieć za WSZYTSKO i miał słuszność p. Suski... będziecie siedzieć, a i dla p. Pogody znajdzie się miejsce.

Młody, a ty wiesz przeciw czemu protestujesz i kogo popierasz? Bo większość jak widzę nie rozumie, że popierają jedno zło w imię walki z drugim.
To napisz dlaczego chcesz walczyć o wolność dla stacji TVN, która jest stacją propagandową tak samo jak TVP.
Jakby było normalnie i demokratycznie to ani TVN ani TVP by nie mogły istnieć. Nikt by tych propagandzistów nie oglądał.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza
REKLAMA Zapraszamy