~~Bladoczerwony Suchodrzew napisał(a): Jestem przeciw rządom PISu , ale nie pieprzcie o wolności TVN, należą do amerykańskiej propagandy i przekazują takie newsy jakie chcą właściciele koncernu medialnego Discovery. Mają swoje stacje w większości krajów więc manipulują informacjami jak tylko chcą.
~~Płowobrązowa Fasola napisał(a): I oto donek wrócił, co prawda nie na białym koniu a Skodą Octavią, pospuszczał ze smyczy pyskaczo-ujadaczy. W taki oto sposób chce łączyć Polaków, cóż ,,biedak,, może zrobić jak nic nie ma do zaoferowania poza polaryzacja obywateli, program zginą lub nie pokaże bo
PiS-siory zaraz go skopiują. Spuszczeni, naiwnych nawołują do manify w imieniu wszystkich Bolesławian (ponad 38 tys. mieszkańców), chociaż znakomita większość Bolesławian ich o to nie prosiła i nie chce z nimi mieć do czynienia.
Cóż w Warszawie, również ,,osoba z macicą,,(chyba poprawnie wg. nowomowy) niszcząca elewacje kamienicy na uwagę Pani sprzątaczki ,,kto to będzie sprzątał,, oznajmiła Pani, że robi to w Jej i Jej córki imieniu a posprząta Sprzątaczka bo niby w hierarchii społecznej niżej. HA, HA, HA .... . Skąd to znamy komuch też robili wszystko dla ludu pracującego a dziwnym trafem ludzie mieli ,,kartki na wszystko,, a oni Pewex-y.
DZIĘKUJĘ i PROSZĘ NIE WALCZCIE I NIE NAWOŁUJCIE DO MANIFESTACJI W MOIM IMIENIU, o siebie i moich bliskich potrafię zadbać sam. Pozdrawiam Bolesławianin, nie wyborca Pis.
~~Żółtawobrunatna Kosodrzewina napisał(a): Jestm młody i jeszcze nigdy nie brałem udziału w protestach, ale skończyła się moja cierpliwość. Jutro będzie mój prierwszy protest i nie będzie to protest ostatni! PIS musi odpowiedzieć za WSZYTSKO i miał słuszność p. Suski... będziecie siedzieć, a i dla p. Pogody znajdzie się miejsce.