Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podpisz apel w obronie wolnych mediów w Polsce
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
21 grudnia 2021r. o 8:08
Podobno nawet kot Prezesa podpisał się pod petycją :-)))))
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
21 grudnia 2021r. o 8:11
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Podobno nawet kot Prezesa podpisał się pod petycją :-)))))

Uczesany ?
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
21 grudnia 2021r. o 8:15
Jak nie, jak tak? :-)
22258
#Horus nieaktywny
21 grudnia 2021r. o 10:11
co pisdzielce?
boli was że Anżej tego nie podpisze co? ;D

pozostaną wam tylko lamenty a mnie ''szkiełko'' i ''rozmowy Piaseckiego '' które bardzo lubię ...

a wy śmigajcie do swojej tvszczujni...;D
~~Szaroniebieska Śnieguliczka niezalogowany
21 grudnia 2021r. o 10:19
Horus napisał(a): co pisdzielce?

pozostaną wam tylko lamenty a mnie ''szkiełko'' i ''rozmowy Piaseckiego '' które bardzo lubię ...

no no , robisz Horus postępy. Już nie Adrian notariusz, długopis tylko Anżej. Może go w końcu polubisz? A swoją drogą to mi cię żal ja ci tylko w życiu szkiełko i TVN pozostało.
~~Woskowożółty Dziurawiec niezalogowany
21 grudnia 2021r. o 10:26
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Podobno nawet kot Prezesa podpisał się pod petycją :-)))))

Uczesany ?

A premier UK uczesany? teraz taka moda
22258
#Horus nieaktywny
21 grudnia 2021r. o 13:03
~~Szaroniebieska Śnieguliczka napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): co pisdzielce?

no no , robisz Horus postępy. Już nie Adrian notariusz, długopis tylko Anżej. Może go w końcu polubisz? A swoją drogą to mi cię żal ja ci tylko w życiu szkiełko i TVN pozostało.

w życiu? :D
nie doceniasz mnie i tego co mam z życia...
aby je jeszcze bardziej wzbogacić właśnie niedawno wróciliśmy z zakupów...;D

nie przesadzaj bo dla mnie zawsze był ''budyniem
lub Anżejem...;D
~~Stara doradczyni niezalogowany
21 grudnia 2021r. o 13:09
~~Szaroniebieska Śnieguliczka napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): co pisdzielce?

POnoć do szkiełka mają zaprosić horusa jako satyra, ale nie wiem czy teraz czy wczoraj.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!