~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Podobno nawet kot Prezesa podpisał się pod petycją :-)))))
Horus napisał(a): co pisdzielce?
boli was że Anżej tego nie podpisze co? ;D
pozostaną wam tylko lamenty a mnie ''szkiełko'' i ''rozmowy Piaseckiego '' które bardzo lubię ...
a wy śmigajcie do swojej tvszczujni...;D
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Podobno nawet kot Prezesa podpisał się pod petycją :-)))))
Uczesany ?
~~Szaroniebieska Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): co pisdzielce?
pozostaną wam tylko lamenty a mnie ''szkiełko'' i ''rozmowy Piaseckiego '' które bardzo lubię ...
no no , robisz Horus postępy. Już nie Adrian notariusz, długopis tylko Anżej. Może go w końcu polubisz? A swoją drogą to mi cię żal ja ci tylko w życiu szkiełko i TVN pozostało.
~~Szaroniebieska Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): co pisdzielce?
no no , robisz Horus postępy. Już nie Adrian notariusz, długopis tylko Anżej. Może go w końcu polubisz? A swoją drogą to mi cię żal ja ci tylko w życiu szkiełko i TVN pozostało.