~~Ot duraki niezalogowany 19 grudnia 2021r. o 17:32
Parasol w d...i otworzyć , niech idą w izdu i tam już zostaną ;) Lepiej by się wzięli za coś pożytecznego, ot choćby pozbierali psie kupy po parku, może wtedy by znaleźli jakieś uznanie i sławę, której tak bardzo pragną :] A tak to tylko politowanie .
~~zawiedziony niezalogowany 19 grudnia 2021r. o 17:42
Przyszedłem na ten protest z nadzieją, że atak na TVN będzie
tematem tego spotkania.
Zawiodłem się.
Rozpoczęło się później o 15 min. a prowadzący przez kolejne 15 min krzyczał przez megafon o wszystkim tylko nie o TVN.
Wróciłem więc do domu bo uznałem że to strata czasu, nie po to tak poszedłem.
Prowadzący przez puerws
Widać znowu z tubą Sasa , z boku też Dekarza przyd…pasa ,
tak uczciwie „ Baner” trzyma ,Sas go dzisiaj znów „wyd…ma”
Jak uczciwa jest ta grupa ???
W szafie Dekarz trzyma trupa .
~~Anty_TVN niezalogowany 19 grudnia 2021r. o 17:49
Do tych wszystkich którzy tak bardzo bronią zagraniczne koncerny medialne, puknijcie się w swoje puste głowy. Media to mają być Polskie! a nie obcojęzyczne co mówią nam jak mamy żyć i jak myśleć i co mamy robić. Media w Polsce to mają mieć kapitał Polski a nie obcy. Mamy Polskie sprawy i Polskie obowiązki. Wystarczy że mamy żydowską gadzinówkę Szechtera (Michnika) w Warszawie antypolską, co codziennie pluje jadem na Polskę i Polaków i innych w tym Der Onet, co także jest portalem antypolskim. To my Polacy mamy u siebie w Polsce decydować a nie inni z zagranicy za siebie. Skoro uważacie że nie ma u nas w Polsce prawa i demokracji to wyjedźcie na Białoruś "baćka" was przyjmie jak tego żołnierza zdrajcę który uciekł na Białoruś. Już jeden polityk z POpaprańców niejaki Rosati powiedział że żołnierz uciekł z Polski na Białoruś bo tam jest demokracja. Więc Ci wszyscy którzy tak bardzo stękacie i Wam nie pasuje w Polsce to wyjedźcie na Białoruś albo do Rosji, tam na pewno poczujecie się jak w wolnym i demokratycznym kraju. Wszyscy którzy plują na Polskę i służą obcym są dla mnie zdrajcami!!!, żołnierz którzy zdezerterował i uciekł powinien mieć pluton egzekucyjny.
Bolesławieckie media są wolne. Śmiechu warte,moderacja i niewygodne posty są natychmiast cenzurowane i niepublikowane. Prowadzący bardzo stronniczy i cały czas afiszujący się ze swoimi poglądami.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.