~~Ewa napisał(a): Wywalić na zbity pysk tą mądrale z Ratusza zabrać natychmiast podwyżkę
~~Ja napisał(a): To teraz prezydencik ,księgowi i cała klika powinni oddać co ukradli
~~Bladozielony Gajowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): To teraz prezydencik ,księgowi i cała klika powinni oddać co ukradli
Gdyby ten komentarz dotyczył Nowogrodźca to już by były zabezpieczane materaiły dowodowe w postaci adresu IP. Tak że ten...
~~Bladozielony Gajowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): To teraz prezydencik ,księgowi i cała klika powinni oddać co ukradli
Gdyby ten komentarz dotyczył Nowogrodźca to już by były zabezpieczane materaiły dowodowe w postaci adresu IP. Tak że ten...
~~Ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladozielony Gajowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): To teraz prezydencik ,księgowi i cała klika powinni oddać co ukradli
To jak to inaczej nazwać ???gdzie niby są te pieniądze
Pieniędzy niech szuka NIK. A ten komentarz to był przytyk do innego samorządowca