~~Anonim napisał(a): Szkoda go może i popełnił błąd ale człowiek nie jest idealny zawsze popełnia błędy a tacy chypokryci co jeszcze piszą że dobrze mu tak niech zajmą się sobą i swojimi rodzinami chłop do końca życia zostanie kaleką a jego rodzina i dzieci będą musieli cierpieć z tego powodu ...
~~Marcin napisał(a): Ten kto piszę o nim źle niech się podpisze
~~Fioletowoczarna Calibrachoa napisał(a): przecież okradali bogate niemcy ,
~~Szarobłękitny Winorośl napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Miskant napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Anonim napisał(a): Szkoda go może i popełnił błąd ale człowiek nie jest idealny zawsze popełnia błędy a tacy chypokryci co jeszcze piszą że dobrze mu tak niech zajmą się sobą i swojimi rodzinami chłop do końca życia zostanie kaleką a jego rodzina i dzieci będą musieli cierpieć z tego powodu ...
Jakoś mi złodzei nie żal... Jak ktoś Ciebie lub kogoś z Twoich bliskich okradnie też zmienisz zdanie.
Szkoda że o rodzinie i dzieciach wcześniej nie pomyślał. A ty ; chipokryto ; poducz się ortografii jak zamierzasz koleżkę po fachu na forum bronić.
No, masz rację? A co to takiego chipokryta? Albo chypokryta? To slang jakiś? Wiadomość ukryta?
~~Bladolawendowa Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Winorośl napisał(a):chyba raczej chodzi o to jak się pisze hipokryzja... Chyba nie zrozumiales. Ale nie wiem, tak mi się wydaje.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Miskant napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Anonim napisał(a): Szkoda go może i popełnił błąd ale człowiek nie jest idealny zawsze popełnia błędy a tacy chypokryci co jeszcze piszą że dobrze mu tak niech zajmą się sobą i swojimi rodzinami chłop do końca życia zostanie kaleką a jego rodzina i dzieci będą musieli cierpieć z tego powodu ...
Jakoś mi złodzei nie żal... Jak ktoś Ciebie lub kogoś z Twoich bliskich okradnie też zmienisz zdanie.
Szkoda że o rodzinie i dzieciach wcześniej nie pomyślał. A ty ; chipokryto ; poducz się ortografii jak zamierzasz koleżkę po fachu na forum bronić.
No, masz rację? A co to takiego chipokryta? Albo chypokryta? To slang jakiś? Wiadomość ukryta?