~~Zielonobrunatna Rudbekia napisał(a): To rząd ma swoje pieniądze??
~~Dżesika napisał(a):Ktoś napisał: ~~ula napisał(a): To że ktoś wcześniej pracował jak zwykły szary człowiek, potem studiował i coś osiągnął to raczej tylko dobrze o kimś świadczy. Wy z oPOzycji często macie wiele pogardy do takich właśnie zwykłych prostych ludzi. Uważacie się za kogoś lepszego, nowoczesnego, wykształconego. Szlachetności jednak nie ma Was za grosz, a ten jad, nienawiść i wulgaryzmy dokładnie zaprzeczają temu co o sobie myślicie. Dlatego nigdy już nie wygracie żadnych wyborów. Pozostało urąganie, przekleństwa i zacietrzewienie i brak programu...
Ula ,powiedz mi chłopie co Pogoda wystudiował .I numery toto-lotka podaj także ,skoro wiesz wszystko .
~~ula napisał(a):
~~Ognista Liatra napisał(a): https://m.youtube.com/watch?v=D1L3-JfZsDs
PO już było i nic lepszego sobą nie reprezentowało. Każdy inny tylko nie PO!!!
Teraz to już nawet nie kryją, że chodzi im tylko o władzę. Po chamsku, po trupach do celu. Zero programu, zero pomysłu na pokonanie przeciwników politycznych oprócz wyprowadzania ludzi na ulicę. Pamiętajcie jesteście tylko narzędziem, marionetkami w rękach PO. Jak osiągnąć swój cel, zapomną o was.
Zastosowana autokorekta
~~Donek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognista Liatra napisał(a): https://m.youtube.com/watch?v=D1L3-JfZsDs
PO już było i nic lepszego sobą nie reprezentowało. Każdy inny tylko nie PO!!!
Teraz to już nawet nie kryją, że chodzi im tylko o władzę. Po chamsku, po trupach do celu. Zero programu, zero pomysłu na pokonanie przeciwników politycznych oprócz wyprowadzania ludzi na ulicę. Pamiętajcie jesteście tylko narzędziem, marionetkami w rękach PO. Jak osiągnąć swój cel, zapomną o was.
Podobnie jak PIS który już dawno na was na-kupczył .Zastosowana autokorekta
~~Bordowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~J K napisał(a): Pogoda dupku jak głosowałeś w sprawie TVN. Teraz robisz umizgi będziemy pamiętać
Dupkiem to możne jesteś Ty a Szymon ni musi się umizgiwać tylko robić porządną robotę i służbę nam wyborcom. Ty zapewne na niego nie głosowałeś więc nie masz głosu ja głosowałem więc mogę wyrażać swoje zdanie. Super robota i tak dalej.