Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolęda od policjantów
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
25 grudnia 2021r. o 13:26
"Zdrowia Kurskiego,
prawdomówności Morawieckiego,
cudu gospodarczego Glapińskiego,
słuchu Kamińskiego,
zaradności Obajtka i żadnej 'bezpartyjnego samorządowca' Mejzy w okolicy. Wesołych!"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szaropopielaty Pięciornik niezalogowany
25 grudnia 2021r. o 14:29
Wstyd byc psem. Bez kitu
~~Gołęba Rzeżucha niezalogowany
25 grudnia 2021r. o 16:21
Kolęda od wrobinych „cicho nigdy nie będzie”
25 grudnia 2021r. o 16:23
~~Lipek napisał(a): Kiedy kolęda od skazanych? - ich wideoklip zapewne byłby furrorą. Zdrowych i spokojnych Świąt

Zwłaszcza od tych których policja wrobiła lub od tych skazanych za brak przestępstwa bo podnieśli alarm o brudnym zboku
25 grudnia 2021r. o 16:24
Kolenda od policjantów „niejesteśmy na ty”
25 grudnia 2021r. o 16:25
I co brudas i nienawistnik dziewczyn ze szczytnicy zbok wricil jyz do prywatnej firmy policji ?
~~Brunatnopopielaty Słoneczniczek niezalogowany
26 grudnia 2021r. o 12:03
Właśnie przemycili najazowy żeby pierwszy milicjant wsi mógł wricic do pracy pl tym jak w zemście na dziewczynie ze szczytnicy chciał ja wrobić w katastrofę w ruchu drogowym po tym jak oszuści z Tomaszowa bolesławieckiego wyłudzili kasę na stłuczkę. Życzę wam wesołych świat i wigilii w gronie rodzinnym wybaczam ze zniszczyliscue moje życie. „Ta stówka jest moja” „co wy robicie chcecie zniszczyć jej życie to jest młoda dziewczyna” „ty stad idź ty jesteś tu niepotrzebny” „cicho cicho to się obniży” gratuluje radnemu strażakowi i ratownikom medycznym i wybaczam przesuwanie samochodów żeby technik policji mógł porobić zdjęcia pozycji samochodów innej niż pokolizyjnie po to żeby zniszczyć kogoś naiwnego. Gratuluje tez mojej rodzinie zwłaszcza siostrze ze w końcu mogła wylać cały jad i ze w końcu mogli zagarnąć i zdobyć coś co im darowałam wreszcie jest wasze ja nie mam praw. Dzieł i rządź wreszcie nue ma tych którzy przeszkadzali. Wszystkim moim wrogom życzę wesołych świąt.
~~Brunatnopopielaty Słoneczniczek niezalogowany
26 grudnia 2021r. o 12:43
Zdrowia i żeby długo żyła „nauczycielce” ze szkoły specjalnej która ma życie waszych niepełnosprawnych dzieci w rękach a która nie ma najmniejszego oporu je odebrać lub narazić. Ta oszustka która dostała prace przez partyjne znajomosci mamusi w drodze do domu prowokuje wypadki żeby wyłudzić odszkodowania jako rozrywkę w grze między wioskami jak to określacie wiejskie pijaki vs komusze łajno? Wesołych choć wy pewnie nie świętujecie zdaje się ze wy raczej oficjalnie dla drugiej strony pracujecie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza