Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolęda od policjantów
~~Żółtobrązowy Bukszpan niezalogowany
26 grudnia 2021r. o 20:12
Pytania:
No i gdzie jest teraz poseł Kowalski? Zaatakował już Rosję? Gdzie Jarosław? Grudzień czyli pod pierzyną? Gdzie wrak samolotu? Gdzie gaz?
Czy Rosja jest naszym wrogiem? Jeśli tak to dlaczego dzień w dzień do Polski wjeżdża pociąg za pociągiem pełny rosyjskiego węgla? Kto jest w Polsce właścicielami firm importujących rosyjski węgiel? Nazwiska ! Gdzie nasza narodowa duma i chwała? Gdzie polska ofensywa dyplomatyczna> Gdzie naciski USA w te sprawie? Czy mi się wydaje czy zostaliśmy z tym sami a każdy ma nas głęboko, bardzo głęboko w .....?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~osiem gwiazdek niezalogowany
26 grudnia 2021r. o 21:30
USA już się dogadują z Rosją w sprawie rozbiorów Polski a pisowi to na rękę
~~rozebrany niezalogowany
26 grudnia 2021r. o 21:33
~~osiem gwiazdek napisał(a): USA już się dogadują z Rosją w sprawie rozbiorów Polski a pisowi to na rękę

Jak coś to ja chcę być pod zaborem Amerykanów z resztą cała wschodnia Polska przejdzie pod zabór Rosji .
~~Brązowozłoty Ognik niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 10:58
~~rozebrany napisał(a):
Ktoś napisał: ~~osiem gwiazdek napisał(a): USA już się dogadują z Rosją w sprawie rozbiorów Polski a pisowi to na rękę

Jak coś to ja chcę być pod zaborem Amerykanów z resztą cała wschodnia Polska przejdzie pod zabór Rosji .

Nie chcesz ... to jest dużo gorsze niż moc walczyć z zaborem będziesz wypranym warzywem
~~8 gwiazdek niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 11:29
~~Brązowozłoty Ognik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~rozebrany napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~osiem gwiazdek napisał(a): USA już się dogadują z Rosją w sprawie rozbiorów Polski a pisowi to na rękę

Nie chcesz ... to jest dużo gorsze niż moc walczyć z zaborem będziesz wypranym warzywem

Cepie Ja już walczyłem z Komuną a teraz rządzą nami jeszcze większe Qurwy jak komuniści ,
~~Kasztanowatoczerwony Pustynnik niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 11:45
wszyscy walczyli o telewizor OTAKE
~~Wesoły Romek niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 11:51
~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Ognik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~rozebrany napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~osiem gwiazdek napisał(a): USA już się dogadują z Rosją w sprawie rozbiorów Polski a pisowi to na rękę

Cepie Ja już walczyłem z Komuną a teraz rządzą nami jeszcze większe Qurwy jak komuniści ,

Kiedyś się śpiewało.
"A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści"
I nastąpiła zmiana :)
"A na drzewach zamiast liści, będą wisieć PISlamiści" :)
~~Czekoladowy Żylistek niezalogowany
27 grudnia 2021r. o 14:59
~~Kasztanowatoczerwony Pustynnik napisał(a): wszyscy walczyli o telewizor OTAKE

Bardzo dobry telewizor, miałem takowy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza