~~osiem gwiazdek napisał(a): USA już się dogadują z Rosją w sprawie rozbiorów Polski a pisowi to na rękę
~~rozebrany napisał(a):Ktoś napisał: ~~osiem gwiazdek napisał(a): USA już się dogadują z Rosją w sprawie rozbiorów Polski a pisowi to na rękę
Jak coś to ja chcę być pod zaborem Amerykanów z resztą cała wschodnia Polska przejdzie pod zabór Rosji .
~~Brązowozłoty Ognik napisał(a):Ktoś napisał: ~~rozebrany napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~osiem gwiazdek napisał(a): USA już się dogadują z Rosją w sprawie rozbiorów Polski a pisowi to na rękę
Jak coś to ja chcę być pod zaborem Amerykanów z resztą cała wschodnia Polska przejdzie pod zabór Rosji .
Nie chcesz ... to jest dużo gorsze niż moc walczyć z zaborem będziesz wypranym warzywem
Cepie Ja już walczyłem z Komuną a teraz rządzą nami jeszcze większe Qurwy jak komuniści ,
~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Ognik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~rozebrany napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~osiem gwiazdek napisał(a): USA już się dogadują z Rosją w sprawie rozbiorów Polski a pisowi to na rękę
Nie chcesz ... to jest dużo gorsze niż moc walczyć z zaborem będziesz wypranym warzywem
Cepie Ja już walczyłem z Komuną a teraz rządzą nami jeszcze większe Qurwy jak komuniści ,
Kiedyś się śpiewało.
"A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści"
I nastąpiła zmiana :)
"A na drzewach zamiast liści, będą wisieć PISlamiści" :)
~~Kasztanowatoczerwony Pustynnik napisał(a): wszyscy walczyli o telewizor OTAKE