Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wyższe mandaty od stycznia – podwyżki kar także za mniejsze wykroczenia
~~Słomkowa Daglezja niezalogowany
29 grudnia 2021r. o 21:12
Qurwy pisowskie juz tu szukają pieniędzy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lazurowy Chmiel niezalogowany
29 grudnia 2021r. o 21:30
Dowalą ludzia z każdej strony a sobie dadzą podwyżki premi! Fajnie jest łupać ludzi i bawić się nie swoją kasą!!!!
~~Czarniawe Przymiotno niezalogowany
29 grudnia 2021r. o 21:49
Ahoj z PiSem!
~~Jeb ni jcie się w ten pusty łeb niezalogowany
29 grudnia 2021r. o 21:51
Po pierwsze zaznaczę że nie jestem piso wską ku.rwą żeby mnie tu nikt nie mieszał z rzadnymi politykami , partiami i całym tym paśnikiem.
Po drugie jakie gówno trzeba mieć w głowie i brak wyrozumiałości do podniesionych mandatów gdzie pierwsza intencją jest sprowadzenie na ziemię naszych rodowitych rajdowców . Codziennie mam doczynienia z polskim chamstwem na drodze i obojętnością do innych użytkowników .
A to że PiS szuka siana to wykorzystał sytuację i zaległości w KRD ,zrobili coś co już powinno być zrobione z 10 lat temu ale że żadna inna partia rządząca tego nie zrobiła to sory , mieli swoją szansę .
Jedno z nielicznych zmian która politycy zmienili na lepsze w ciągu ostatniej dekady.
~~Wesoły Romek niezalogowany
30 grudnia 2021r. o 0:05
~~Jeb ni jcie się w ten pusty łeb napisał(a): Po pierwsze zaznaczę że nie jestem piso wską ku.rwą żeby mnie tu nikt nie mieszał z rzadnymi politykami , partiami i całym tym paśnikiem.
Po drugie jakie gówno trzeba mieć w głowie i brak wyrozumiałości do podniesionych mandatów gdzie pierwsza intencją jest sprowadzenie na ziemię naszych rodowitych rajdowców . Codziennie mam doczynienia z polskim chamstwem na drodze i obojętnością do innych użytkowników .
A to że PiS szuka siana to wykorzystał sytuację i zaległości w KRD ,zrobili coś co już powinno być zrobione z 10 lat temu ale że żadna inna partia rządząca tego nie zrobiła to sory , mieli swoją szansę .
Jedno z nielicznych zmian która politycy zmienili na lepsze w ciągu ostatniej dekady.

Sobie PISie qrwy podwyżki wynagrodzeń, a dla reszty też podwyżki ale podatków i opłat. Morawiecka sprzedała nieruchomości, czemu? bo Matołuszek będzie wprowadzał podatki od pustostanów, od Nowego Roku uszcięśliwi nas yebaniec 100% podwyżką za przegląd techniczny pojazdów.
https://wrc.net.pl/sk-pilne-znamy-nowe-stawki-za-przeglad-techniczny-bedzie-ultra-drogo-zobacz-od-kiedy-zmiany-wejda-w-zycie?amp=1&fbclid=IwAR2lTOYseY_-aEn1SfC01oJUJ7SQNBW9dl_vFV4_rPUA9Bdl13QokJxpjGU#webview=1?amp_js_v=0.1
~~Żółtoszara Hakonechloa niezalogowany
30 grudnia 2021r. o 7:16
~~Słomkowa Daglezja napisał(a): Qurwy pisowskie juz tu szukają pieniędzy

Bardzo dobrze, niech sie z krec y w bmw ogarną bo 70% tych kierowców to upośledzone szympansy

Zastosowana autokorekta

~~Atramentowy Pierwiosnek niezalogowany
30 grudnia 2021r. o 8:14
Sami na siebie piszecie, bo przecież jesteście wszyscy kierowcami
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
30 grudnia 2021r. o 8:41
~~Jeb ni jcie się w ten pusty łeb napisał(a): Po pierwsze zaznaczę że nie jestem piso wską ku.rwą żeby mnie tu nikt nie mieszał z rzadnymi politykami , partiami i całym tym paśnikiem.

...sprowadzenie na ziemię naszych rodowitych rajdowców... ?
stojąc na wylotówkach gdzie w cywilizowanym kraju jest 70 km/h, a u nas trzepie się kasę.
Albo co 20 metrów przejście dla pieszych, gdzie w Niemczech w mieście wielkości Bolesławca są takie przejścia 4 na całe miasto. Pozostałe maja sygnalizację świetlną i nie są rozmieszczone co 20 m.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza