Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Idą ciężkie czasy dla zakładów zużywających dużo energii i gazu.

~~Złocistożółta Tawułka niezalogowany
3 stycznia 2022r. o 22:25
Czy zakłady takie jak np. ceramiczne w których energia jest głównym kosztem sobie poradzą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowoczerwona Pietruszka niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 15:11
~~Złocistożółta Tawułka napisał(a): Czy zakłady takie jak np. ceramiczne w których energia jest głównym kosztem sobie poradzą.

podrozeje wszystko to dadzą rade ....ceramika tania nie jest więc będzie dobrem luksusowym i tyle...
~~Pistacjowy Tytoń niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 19:26
A czy kremacja zwłok też podrożeje. Bo kurde mam uciułane a w przeciwnym razie to jeszcze będę musiał na tym padole potyrać by dorobić.
~~zimowit niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 19:34
~~Pistacjowy Tytoń napisał(a): A czy kremacja zwłok też podrożeje. Bo kurde mam uciułane a w przeciwnym razie to jeszcze będę musiał na tym padole potyrać by dorobić.

Opłata jest od kilograma , schudnij .
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 20:53
~~Pistacjowy Tytoń napisał(a): A czy kremacja zwłok też podrożeje. Bo kurde mam uciułane a w przeciwnym razie to jeszcze będę musiał na tym padole potyrać by dorobić.

Zbieraj drzewo z lasu
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 21:00
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pistacjowy Tytoń napisał(a): A czy kremacja zwłok też podrożeje. Bo kurde mam uciułane a w przeciwnym razie to jeszcze będę musiał na tym padole potyrać by dorobić.

Zbieraj drzewo z lasu

Nie znam cię ,ale wnioskuje że w chałupie ,obok Bozi , wisi u ciebie foto ,,zdradzieckiej mordy "'

Zapamiętaj ,spalanie drewna jest nieekologiczne , jest za to ogromna grzywna..Nie ma potrzeby PISania na Bolcu.
~~Sina Tunbergia niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 21:05
człowieku ,rozumiem Twój sarkazm ,ale nie Ty będziesz o tym decydować
~~j23 niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 21:24

Dobry człowieku kup kubik drzewa dębowego ja mam kolegę co ma piec do pieczenia świniaków myślę że zda egzamin .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza