Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Idą ciężkie czasy dla zakładów zużywających dużo energii i gazu.

~~prawie bankrut niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 21:33
Przecież te bydlaki położą nawet firmy jednoosobowe na łopatki jeśli ja teraz za prąd płacę 2 tys i za ogrzewanie gazem drugie dwa to ile bym musiał bym podnieść ceny za usługi .?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lawendowoniebieski Platan niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 11:54
dobiją każdego, ile można oszczędzać? już nie ma na czym.... a zarobki obcinają nowym ładem ....
22258
#Horus nieaktywny
5 stycznia 2022r. o 12:00
wici ludzie...wici...;D

czas na rewoltę i skończenie z tą hałastrą ...;D
~~ino niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 12:28
~~prawie bankrut napisał(a): Przecież te bydlaki położą nawet firmy jednoosobowe na łopatki jeśli ja teraz za prąd płacę 2 tys i za ogrzewanie gazem drugie dwa to ile bym musiał bym podnieść ceny za usługi .?
może czas zamknąć biedafirmę jak to nazwała jedna posłanka, której los ludzi, leży na sercu... Dla mnie j wtajemniczonych, to posłanka lewicy.
~~zygi niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 12:33
Czyli ciężkie czasy dla byłej Polfy bo tam gazu, tlenu, wodoru i oleju idzie w komin sporo.
~~Kasztanowaty Rozpław niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 15:02
A ja jak mam teraz w domu 23 stopnie to ustawię komputerek na 20. I kto kogo w h....a zrobi? hahahaha.
~~Won komunie niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 15:34
Namawiali na eko ogrzewanie , na eko samochody na gaz . Teraz zbierają żniwa.
Bolesławiecki tuz gospodarki też namawiał " Inwestujcie w mieście bez podatków " teraz zbiera plony.
~~Atramentowa Dąbrówka niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 17:42
Kiedyś namawiali bardzo po wioskach na zakładanie plantacji wierzby energetycznej. Kto się dał namówić to mu krzaczory wyrosły i dziki w tym grasują. A teraz przywróć z powrotem na pole orne. Tak to jest dać się u nas na coś podpuścić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.