Horus napisał(a): szczepionki ,,szczepionki...;D ludzie...opamiętajcie się ...;D
jesteście tylko królikami doświadczalnymi i możecie się z tym zgadzać czy nie ale ja tak właśnie was widzę ...
każde badanie nad tymi czy innymi szczepionkami zaczynało się od zwierząt ale zawsze kończyło się na ludziach ...
zawsze tak było a zasadniczą kwestią było tylko to ilu takich delikwentów się do takich eksperymentów zgłosi...
świadomie czy nie nigdy nie było ważne dla jakichkolwiek ośrodków badawczych czy też rządów ...
najlepszym przykładem na takie działania są ''yankee'' i ''angole'' ;D
poczytajcie sobie ''szczepany'' jak to ''yankee'' eksperymentowali na własnych żołnierzach wstrzykując ochotnikom bakterie czy też umieszczali ich w komorach gdzie rozpylano skażone bakteriami powietrze...
poczytajcie sobie jak faszerowano ludzi kwasem lizergowym .. :D
kurna ludzie!!!...zacznijcie czytać ,zacznijcie się tym interesować a nie pierdo...ć całymi tygodniami o tym samym ...;D :D
poczytajcie sobie o programie ''mkultra '' który był prowadzony nawet w Polsce...może wtedy coś zrozumiecie ''szczepany'' ;D :D
mam w dup-ie ilu z was się zaszczepi czy też nie ...;D
czytam od czasu do czasu wasze posty i bawi mnie to wasze ''przeciąganie liny'' ;D
jasne że w wiadomościach słyszę -bo nie ma żadnych wiadomości by nie wspomnieć o tym ''wirusie- ile to nowych zakażeń a ilu to zmarło ...
mam czuć przerażenie?...mam ze strachu lecieć i się ''zaszczepić''? ... a po kiego ''H'' ;D jak ''zaszczepy'' też umierają?
kurna przecież ja też kiedyś umrę i nie z powodu tego że będę ''okazem zdrowia''...;D
a to że jakiś ''lucuś'' czy ''armagedon'' wklei tu milion linków do czego ma mnie przekonać?
a co jak horbany-simony zaczną przekonywać że sposobem na pokonanie ''wirusa'' jest włożenie na 15 min głowy do piekarnika ? :D
to że ''lucusie'' to zrobią to pewne ale czy ja muszę to robić?
już nadchodzi jakaś ''piąta fala'' i co za tym idzie?
kolejny koncert w Zakopanem gdzie ludzie mieli w du-pie zakazy-nakazy...;D
a teraz znowu w tivi jęki jak to wirus atakuje...
tak -atakuje ...wirus głupoty... tyle że tragedia ''szczepanów'' jest to że na to nie ma i nie b edzie ''szczepionki'' :D
piszta se dalej ...;D
PIS-PO-PRL napisał(a): Pan Lucuś nie wrócił do normalności, bo kilka osób tutaj się nie zaszczepiła. Przecież to oczywiste ;)
PIS-PO-PRL napisał(a): Panie Lucusiu, pytanko. Jak nazwałby Pan Lucuś osobe, która rok temu wpierała wszystkim że służba zdrowia działa prawidłowo i nie ma żadnych zgonów na + bo tak głosiły przekazy w tv. Gdy się jednak okazało inaczej, to udaje że on zawsze wwoedział i widział te zgony?
Ja nazwe taką osobę idio-t -ą.
Całuje :*
Nasz ty ptysiu ;)