Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dwie ofiary śmiertelne w powiecie, 24-latka i 58-latek
~~Żółtobrunatny Dziurawiec niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 15:49
Horus napisał(a): szczepionki ,,szczepionki...;D ludzie...opamiętajcie się ...;D
jesteście tylko królikami doświadczalnymi i możecie się z tym zgadzać czy nie ale ja tak właśnie was widzę ...

każde badanie nad tymi czy innymi szczepionkami zaczynało się od zwierząt ale zawsze kończyło się na ludziach ...
zawsze tak było a zasadniczą kwestią było tylko to ilu takich delikwentów się do takich eksperymentów zgłosi...
świadomie czy nie nigdy nie było ważne dla jakichkolwiek ośrodków badawczych czy też rządów ...
najlepszym przykładem na takie działania są ''yankee'' i ''angole'' ;D
poczytajcie sobie ''szczepany'' jak to ''yankee'' eksperymentowali na własnych żołnierzach wstrzykując ochotnikom bakterie czy też umieszczali ich w komorach gdzie rozpylano skażone bakteriami powietrze...
poczytajcie sobie jak faszerowano ludzi kwasem lizergowym .. :D

kurna ludzie!!!...zacznijcie czytać ,zacznijcie się tym interesować a nie pierdo...ć całymi tygodniami o tym samym ...;D :D
poczytajcie sobie o programie ''mkultra '' który był prowadzony nawet w Polsce...może wtedy coś zrozumiecie ''szczepany'' ;D :D
mam w dup-ie ilu z was się zaszczepi czy też nie ...;D
czytam od czasu do czasu wasze posty i bawi mnie to wasze ''przeciąganie liny'' ;D
jasne że w wiadomościach słyszę -bo nie ma żadnych wiadomości by nie wspomnieć o tym ''wirusie- ile to nowych zakażeń a ilu to zmarło ...
mam czuć przerażenie?...mam ze strachu lecieć i się ''zaszczepić''? ... a po kiego ''H'' ;D jak ''zaszczepy'' też umierają?
kurna przecież ja też kiedyś umrę i nie z powodu tego że będę ''okazem zdrowia''...;D

a to że jakiś ''lucuś'' czy ''armagedon'' wklei tu milion linków do czego ma mnie przekonać?
a co jak horbany-simony zaczną przekonywać że sposobem na pokonanie ''wirusa'' jest włożenie na 15 min głowy do piekarnika ? :D
to że ''lucusie'' to zrobią to pewne ale czy ja muszę to robić?

już nadchodzi jakaś ''piąta fala'' i co za tym idzie?
kolejny koncert w Zakopanem gdzie ludzie mieli w du-pie zakazy-nakazy...;D
a teraz znowu w tivi jęki jak to wirus atakuje...
tak -atakuje ...wirus głupoty... tyle że tragedia ''szczepanów'' jest to że na to nie ma i nie b edzie ''szczepionki'' :D

piszta se dalej ...;D

I w punkt szacunek za komentarz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
4 stycznia 2022r. o 16:06
Panie Lucusiu, pytanko. Jak nazwałby Pan Lucuś osobe, która rok temu wpierała wszystkim że służba zdrowia działa prawidłowo i nie ma żadnych zgonów na + bo tak głosiły przekazy w tv. Gdy się jednak okazało inaczej, to udaje że on zawsze wwoedział i widział te zgony?

Ja nazwe taką osobę idio-t -ą.

Całuje :*
Nasz ty ptysiu ;)

PIS=PO=PRL
~~Ciemnopiwna Rzeżucha niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 16:15
~~Hihi 2 godz. 53 min. temu
Ten wasz Lucjan już trzykrotnie miał wrócić do normalności i co ? nico , dalej nie normalny , może czwarta dawka pozwoli mu wrócić do normalności , choć to wątpliwe

Prędzej przejdzie w zaświaty niż wróci do normalności
18442
PIS-PO-PRL
4 stycznia 2022r. o 16:55
Pan Lucuś nie wrócił do normalności, bo kilka osób tutaj się nie zaszczepiła. Przecież to oczywiste ;)

PIS=PO=PRL
~~Wesoły Romek niezalogowany
4 stycznia 2022r. o 17:19
PIS-PO-PRL napisał(a): Pan Lucuś nie wrócił do normalności, bo kilka osób tutaj się nie zaszczepiła. Przecież to oczywiste ;)

Lucek, po tych szczepieniach teraz na stojąco po piętach się drapie :) po następnej dawce na drzewo wraca, gdzie jego miejsce :)
14240
M21W2
4 stycznia 2022r. o 17:36
PIS-PO-PRL napisał(a): Panie Lucusiu, pytanko. Jak nazwałby Pan Lucuś osobe, która rok temu wpierała wszystkim że służba zdrowia działa prawidłowo i nie ma żadnych zgonów na + bo tak głosiły przekazy w tv. Gdy się jednak okazało inaczej, to udaje że on zawsze wwoedział i widział te zgony?

Ja nazwe taką osobę idio-t -ą.

Całuje :*
Nasz ty ptysiu ;)

Zaczyna Pan pokazywać swoją prawdziwą twarz , tak rok temu pisaliśmy o POZ w związku z wprowadzeniem teleporad , i to w tym temacie pisałem że nie widzę problemu w mojej przychodni POZ .Nie
Jest Pan bezczelny w swoich insynuacjach , cały czas twierdziłem i twierdzę że mamy niedofinansowaną służbę zdrowia przez wszystkie rządy , mamy brak personelu medycznego .
Pandemia to unaoczniła , ratunkiem było wyszczepienie , unaoczniła jeszcze jedno , zacofanie i znieczulicę .
Od początku staje w obronie lekarzy i całego personelu medycznego , jak nazwiemy takiego człowieka który nie jest w stanie tego zrozumieć ? .

Ja nazwę taką osobę tępakiem .

Bez całusa nasz ty prawdziwy PRL-u
22258
#Horus nieaktywny
4 stycznia 2022r. o 17:39
o jakiej to ''normalności'' tu wspominasz?
po ostatniej wizycie kontrolnej miałem jasny przekaz od lekarza ...na dwie doby przed terminem jaki mi wyznaczył miałem się zarejestrować do kolejnej wizyty kontrolnej ...
dzisiaj próbowałem to zrobić podając panience rejestratorce o tym co powiedział lekarz...
jaką odpowiedź otrzymałem ?
ano taka że panienka ma w du-pie zalecenie lekarza bo ona wyznacza mi termin na...11 stycznia a ja co najwyżej mogę ''jej skoczyć''

to jeszcze nic...wczoraj zadzwonił do mnie koleżka i tak my sobie gadu -gadu i mówi mi w pewnym momencie że ktoś z jego rodziny ma wyznaczoną ''teleporadę ''
za sześć dni!!!!!!

oto lucusiowa ''normalność '' :D

teraz kiedy słyszę że szpitale otrzymują już rachunki z podwyżkami z 300 000 zł do nawet 1,5mln. to zastanawiam się nie nad tym ile dany szpital łóżek dostawi tylko kiedy wypieprzą na bruk chorych i ogłoszą upadłość...
poczytajcie sobie o szpitalu w Siemianowicach ...rachunek z 630 000 poszedł na 3 miliony 100 tyś.

to ten ''polski ład''?...to ta ''normalność''?

a czytam że na koniec marca ,początek kwietnia kolejne podwyżki ...;D

zaje..bi...ście ...
kiedyś zadawałem tutaj pytanie- czy ten kraj można jeszcze kochać czy już go nienawidzić ...
dzisiaj już wiem że to drugie...
szkoda tylko że jestem już ''za starym drzewem'' ;D
14240
M21W2
4 stycznia 2022r. o 17:43
Pinochet , zajmij się uprawą grochu i truskawek , polityczne zamknięcie szpitali , co jeszcze wymyślisz ? .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy