~~Dariusz Gołębiewski napisał(a): Ktoś napisał: ~~Dariusz stop napisał(a): Dariusz, ja Cię proszę, Ty się nie wypowiadaj na ten temat i nie twórz sytuacji, które Tobie się wydają na podstawie jednego instytutu. Twój research jest bardzo żałosny i szkoda, że ani Marcin, ani Kazimierz Ci tego nie zweryfikowali.
Przeciwni są studenci z różnych wydziałów. Rozmawiałem z ludźmi nie tylko ze swojego wydziału (Nauk Historycznych i Pedagogicznych), ale też z Wydziału Filologicznego i Wydziału Nauk Społecznych, gdzie też wielu osobom nie podoba się obecna sytuacja na uczelni. Post o zarządzeniu rektora ws. zajęć stacjonarnych komentowali studenci z różnych wydziałów, w zdecydowanej większości krytyczni wobec tego zarządzenia. W Samorządzie Studentów nie zasiadają wyłącznie historycy, ale przedstawiciele wszystkich wydziałów. Petycję ws. wprowadzenia zajęć zdalnych rozpisał student z Wydziału Nauk Społecznych. Wynika z tego, że z weryfikowaniem informacji - a przy okazji z anonimowością - to nie ja mam tutaj problem.
Przerażające jest to ogłupienie! To ma być za kilka lat elita społeczeństwa? Niedouczone, wystraszone, bezmyślnie posłuszne i czekające na pomoc i zasiłki.
Jeszcze życia nie zaczęli naprawdę, a już je skończyli. Tak się boją o zdrowie i życie, że przestali żyć.