Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
481 ofiar w kraju, 50 nowych zakażeń w powiecie
~~Jaskrawozielona Gęsiówka niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 20:27
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karminowoczerwony Wawrzynek napisał(a):
A w krajach gdzie jest powyżej 80% zaszczepionych jest jakiś efekt pozytywny w temacie COVID?

Tak, mało zgonów. Można covid traktować jak przeziębienie, natomiast w Polsce jak chorobę śmiertelną na poziomie 500-600 zgonów dziennie których można było uniknąć.

Alfa, Delta, Omikron ten kraj zdziesiątkuje bardziej niż II wojna światowa [*]
a co dalej? strach pomyśleć bo na horyzoncie IHU...

Podniecasz się niezdrowo? Może weź sobie jakiś środek na uspokojenie. I zajmij się czymś innym, bo takie podniecenie rujnuje ci głowę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ARMAGEDON niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 20:31
~~Jaskrawozielona Gęsiówka napisał(a): Podniecasz się niezdrowo? Może weź sobie jakiś środek na uspokojenie. I zajmij się czymś innym, bo takie podniecenie rujnuje ci głowę.

Jestem mocno pobudzony, masz z tym problem? bo ja akurat nie.
Dziękuje, z głową wszystko w porządku, dziś jest 13.01.2022 rok , wschód słońca 07:39, natomiast zachód jak byś nie wiedział 15:50.
~~Ciemnopiwna Rzeżucha niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 20:36
Podniecenie podnieceniem ale on i i drugi umysłowy niewolnik, zhorbaniały Lucjan mają obaj pełne gacie , to widać po ich tekstach . Piszą kompletne bzdury aby samych siebie uspokoić bo wiedzą że to co sobie dali wpompować , może w każdej chwili spowodować że za godzinę ,za dzień ,za tydzień lub za rok może ich już nie być
~~ARMAGEDON niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 20:55
~~Ciemnopiwna Rzeżucha napisał(a): Podniecenie podnieceniem ale on i i drugi umysłowy niewolnik, zhorbaniały Lucjan mają obaj pełne gacie , to widać po ich tekstach . Piszą kompletne bzdury aby samych siebie uspokoić bo wiedzą że to co sobie dali wpompować , może w każdej chwili spowodować że za godzinę ,za dzień ,za tydzień lub za rok może ich już nie być

Szczepionka = długowieczność.

Zakoduj to sobie raz a dobrze!
13926
qwax_
13 stycznia 2022r. o 21:42
~~ARMAGEDON napisał(a):

Ja słyszałem, że nieśmiertelność ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Czarnobrązowy Eukomis niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 22:07
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 22:07
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):

Ja słyszałem, że nieśmiertelność ;)

Podobno latać też po niej można...
~~Oberżynowa Gipsówka niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 22:14
~~Czarnobrązowy Eukomis napisał(a):

JEŻELI WKLEJASZ LINK- NAPISZ DWA SŁOWA PO C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.