PIS-PO-PRL napisał(a): Ejj nie no. Nasz Lucek skończył medonetologie i abczdrowologie.
A wy czym możecie mu zaimponować?
Hejterzy
Panie Lucku… wiedzą i coerpliwością ich pan wykończy. Uduszą się… (huehue) we własnej gUpocie. Elo 3 5 0 pozdrawiam
M21W2 napisał(a): Barwinek , pracujesz tu za dwóch , moja odpowiedź była do -~~Oberżynowa Gipsówka ,co Ty nie powiesz , grypa nie była grypa .
To Gipsówka napisał o hiszpance że ta grypa może nie była grypa .
Dobranoc
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ejj nie no. Nasz Lucek skończył medonetologie i abczdrowologie.
A wy czym możecie mu zaimponować?
Hejterzy
Panie Lucku… wiedzą i coerpliwością ich pan wykończy. Uduszą się… (huehue) we własnej gUpocie. Elo 3 5 0 pozdrawiam
Naprawdę , skończyłem tylko trzy klasy podstawówki , to wystarczy aby zrozumieć sens szczepień .
Ja nie kłamie , to taka prawda jak prawdy Horusa , a że on jest prawdomówny nie zaprzeczysz .
~~Purpurowy Bluszczyk napisał(a): Tak myślałem. Trzy klasy i to raczej słabo ukończone. Stąd typowe zachowanie osoby, która mało wie, a im mniej wie, tym bardziej się wymądrza.
No i typowa dla takich osób niechęć do myślenia. Słabość głowy powoduje straszny ból przy myśleniu.
Brak wykształcenia to twój problem. Tylko dlaczego innych, w tym dużo lepiej wykształconych, wyzywasz od głupków?
~~Stalowa Dabecja napisał(a): Nie pieprz głupot.Przeszlam covida bez szczepienia czuje się świetnie i nie mam zamiaru się szczepic-zycie mi miłe. Czego Włosi objęli obowiązkowym szczepieniembosoby po 50 A nie wszystkich skoro tak szczepionka chroni. Bo osoby po 50 są przed emeryturą A starsi już na więc ...pozostawiam odpowiedz do przemyślenia