Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
481 ofiar w kraju, 50 nowych zakażeń w powiecie
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 19:05
Barwinek , pracujesz tu za dwóch , moja odpowiedź była do -~~Oberżynowa Gipsówka ,co Ty nie powiesz , grypa nie była grypa .

To Gipsówka napisał o hiszpance że ta grypa może nie była grypa .

Dobranoc

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Purpurowy Bluszczyk niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 19:09
Tak myślałem. Trzy klasy i to raczej słabo ukończone. Stąd typowe zachowanie osoby, która mało wie, a im mniej wie, tym bardziej się wymądrza.
No i typowa dla takich osób niechęć do myślenia. Słabość głowy powoduje straszny ból przy myśleniu.
Brak wykształcenia to twój problem. Tylko dlaczego innych, w tym dużo lepiej wykształconych, wyzywasz od głupków?
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 19:10
PIS-PO-PRL napisał(a): Ejj nie no. Nasz Lucek skończył medonetologie i abczdrowologie.

A wy czym możecie mu zaimponować?
Hejterzy

Panie Lucku… wiedzą i coerpliwością ich pan wykończy. Uduszą się… (huehue) we własnej gUpocie. Elo 3 5 0 pozdrawiam

Naprawdę , skończyłem tylko trzy klasy podstawówki , to wystarczy aby zrozumieć sens szczepień .
Ja nie kłamie , to taka prawda jak prawdy Horusa , a że on jest prawdomówny nie zaprzeczysz .
~~Jaskrawoniebieski Barwinek niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 19:15
M21W2 napisał(a): Barwinek , pracujesz tu za dwóch , moja odpowiedź była do -~~Oberżynowa Gipsówka ,co Ty nie powiesz , grypa nie była grypa .

To Gipsówka napisał o hiszpance że ta grypa może nie była grypa .

Dobranoc

Ty pajacu przeczytaj wszystko gubisz się kapucynie
~~Jaskrawoniebieski Barwinek niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 19:17
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ejj nie no. Nasz Lucek skończył medonetologie i abczdrowologie.

A wy czym możecie mu zaimponować?
Hejterzy

Panie Lucku… wiedzą i coerpliwością ich pan wykończy. Uduszą się… (huehue) we własnej gUpocie. Elo 3 5 0 pozdrawiam

Naprawdę , skończyłem tylko trzy klasy podstawówki , to wystarczy aby zrozumieć sens szczepień .
Ja nie kłamie , to taka prawda jak prawdy Horusa , a że on jest prawdomówny nie zaprzeczysz .

No to widać i to jeszcze chyba tylko plastyka ci dobrze szło klejenie ,wklejanie ,wyklejanie .
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 19:17
~~Purpurowy Bluszczyk napisał(a): Tak myślałem. Trzy klasy i to raczej słabo ukończone. Stąd typowe zachowanie osoby, która mało wie, a im mniej wie, tym bardziej się wymądrza.
No i typowa dla takich osób niechęć do myślenia. Słabość głowy powoduje straszny ból przy myśleniu.
Brak wykształcenia to twój problem. Tylko dlaczego innych, w tym dużo lepiej wykształconych, wyzywasz od głupków?

Tak twierdzą profesorowie , głupota antyszcepionkowców nie pozwoli nam szybko wyjść z pandemii .
W szkole nie słuchałem nauczycieli , na starość nie po pełnie tego błędu , słucham naukowców .
Znam wykształconych bez wiedzy podstawowej , wolę moją zdobytą przez trzy lata w podstawówce .
~~ARMAGEDON niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 19:18
~~Stalowa Dabecja napisał(a): Nie pieprz głupot.Przeszlam covida bez szczepienia czuje się świetnie i nie mam zamiaru się szczepic-zycie mi miłe. Czego Włosi objęli obowiązkowym szczepieniembosoby po 50 A nie wszystkich skoro tak szczepionka chroni. Bo osoby po 50 są przed emeryturą A starsi już na więc ...pozostawiam odpowiedz do przemyślenia

Zbawieniu będą ci co zaznają smaku igły. Amen.
Jest to swego rodzaju objawienie, znak, wskazanie drogi, tej jakże słynnej ostatniej prostej.
~~Jaskrawozielona Gęsiówka niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 19:23
Kiedyś ludzie wstydzili się braku wykształcenia, a teraz się tym chwalą!
Ty chyba efekt covida, a właściwie wyszczepień. Im kto mniej rozgarnięty, tym bardziej pewny swego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.