~~Pinochet napisał(a): A nie pomyślałeś dupku o odsłuchaniu pacjenta i diagnozie? Po jaki h...wysyłać kogoś na lipny test i zamykać ewentualnie w areszcie domowym bez szans na leczenie
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): A nie pomyślałeś dupku o odsłuchaniu pacjenta i diagnozie? Po jaki h...wysyłać kogoś na lipny test i zamykać ewentualnie w areszcie domowym bez szans na leczenie
Lekarz w razie stwierdzenia uzasadnionego podejrzenia koronowirusa wysyła na test, taka procedura żeby ograniczyć rozprzestrzenianie się zakażeń covid19.
Nie areszt domowy... a izolacja 10 dniowa, to czas w którym masz wyzdrowieć :)))
~~pinochet napisał(a): a więc walka z ludźmi w obronie wirusa.Stąd te 200000 nadmiarowych zgonów.Jak można wyzdrowieć w domu bez szans na leczenie.
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowoszara Dąbrówka napisał(a): Ja teraz leże bo boli mnie gardło i mam katar. To też covid?
Musisz udać się na test, pójdź po skierowanie do swojej przychodni.
A nie pomyślałeś dupku o odsłuchaniu pacjenta i diagnozie? Po jaki h...wysyłać kogoś na lipny test i zamykać ewentualnie w areszcie domowym bez szans na leczenie
Dokładnie
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowoszara Dąbrówka napisał(a): Ja teraz leże bo boli mnie gardło i mam katar. To też covid?
Musisz udać się na test, pójdź po skierowanie do swojej przychodni.
Zastosowana autokorekta
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): A nie pomyślałeś dupku o odsłuchaniu pacjenta i diagnozie? Po jaki h...wysyłać kogoś na lipny test i zamykać ewentualnie w areszcie domowym bez szans na leczenie
Lekarz w razie stwierdzenia uzasadnionego podejrzenia koronowirusa wysyła na test, taka procedura żeby ograniczyć rozprzestrzenianie się zakażeń covid19.
Nie areszt domowy... a izolacja 10 dniowa, to czas w którym masz wyzdrowieć :)))
Zastosowana autokorekta
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): A nie pomyślałeś dupku o odsłuchaniu pacjenta i diagnozie? Po jaki h...wysyłać kogoś na lipny test i zamykać ewentualnie w areszcie domowym bez szans na leczenie
a więc walka z ludźmi w obronie wirusa.Stąd te 200000 nadmiarowych zgonów.Jak można wyzdrowieć w domu bez szans na leczenie.
Dokładnie