~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowoszara Dąbrówka napisał(a): Ja teraz leże bo boli mnie gardło i mam katar. To też covid?
Musisz udać się na test, pójdź po skierowanie do swojej przychodni.
A nie pomyślałeś dupku o odsłuchaniu pacjenta i diagnozie? Po jaki h...wysyłać kogoś na lipny test i zamykać ewentualnie w areszcie domowym bez szans na leczenie
Dokładnie. Dopiero zrobiłem sobie test w domu, wyszło negatywny. Mojej mamie robili wyszedł pozytywny a zdrowa jest. Zadzwoniła do szefowej że to kpina i za chwilę negatywny. Hehe
~~Ciemnopiwna Rzeżucha napisał(a): Francuski wirusolog i zdobywca nagrody Nobla, profesor Luc Montagnier, oświadczył, że osoby nie zaszczepione uratują ludzkość.
Poniżej znajduje się przemówienie laureata Nagrody Nobla podczas niedawnego protestu przeciwko paszportowi szczepionkowemu we Francji:
Wbrew temu, co zostało powiedziane na początku, te szczepionki nie chronią absolutnie , a to nadchodzi powoli. Jest to naukowo uznane przez wszystkich.
Proszę wszystkich moich kolegów, aby absolutnie przestali szczepić się tym rodzajem szczepionki.
Dzisiejsi lekarze są doskonale poinformowani o tym, co mówię, dlatego powinni natychmiast interweniować, ponieważ w grę wchodzi przyszłość ludzkości. Wiele krajów zapomniało o leczeniu, jest nie tylko szczepionka, są leki, których nie stosowano i które działają bardzo dobrze,
To od Was zależy przede wszystkim od Was nie zaszczepionych , że jutro będziecie mogli ocalić ludzkość .
Tylko niezaszczepieni będą mogli uratować zaszczepionych.
Zaszczepieni, będą musieli skontaktować się z ośrodkami medycznymi, aby zostać uratowanym.
Musimy unikać słuchania i oddania głosu tym, którzy nie mają do tego prawa, i pozwolić przemówić nauce. Powtarzam: to nieszczepieni będą mogli uratować ludzkość .
Na początku duże międzynarodowe koncerny farmaceutyczne były bardzo zainteresowane szczepionkami w kwestiach ekonomicznych.
Badania trwają, a ja i cały mój zespół kontynuujemy badania nad tym wirusem. Badania nie ustają, . Człowiek wygra, jeśli skupi się na prawie natury i tylko na tym. Każdy obywatel jest wolny i musi też podążać za ideami politycznymi, wykorzystać nadchodzące wybory do wyrażenia swojej opinii.
Co powiedziałbym dzisiaj młodej osobie? Każdy z was absolutnie musi działać i znaleźć prawdę ukrytą za kłamstwami. Niech żyje wolność ".
https://newspunch.com/nobel-prize-winner-professor-luc-montagnier-the-non-jabbed-will-save-humanity/
~~Pasteur napisał(a): Dać temu profesorowie drugą nagrodę Nobla za głupotę. Montagnier nie jest tu żadnym autorytetem.
~~Pasteur napisał(a): Dać temu profesorowie drugą nagrodę Nobla za głupotę. Montagnier nie jest tu żadnym autorytetem.