~~Ciemnopiwna Rzeżucha napisał(a): Pani Sekretarz ONZ Christiana Figueres już 4 lata temu udzieliła wywiadu w którym powiedziała " Jest nacisk systemu aby pilnie zmniejszyć ilość ludzi na świecie ". Jest ten wywiad w necie po angielsku .tutaj daje link do audycji z przed 4 lat po polsku w której ten wywiad jest omawiany i pokazany .
Jeśli do tego dodamy dokumenty fundacji Rockefellerów z 2008 roku w których wyraźnie jest napisane o planowanej pseudo pandemi aby wyszczepić i dzięki temu zdepopulować ilość ludzi na planecie oraz dziesiątki innych wypowiedzi i dokumentów, to dla myślących sprawa jest czytelna.I nie jest to żadna teoria spiskowa te dokumenty są i te wywiady są ,mimo że gdy zaczęła się cała akcja to zaczęto je gwałtownie usuwać ale jak wiadomo w internecie nic nie ginie. Tu link do audycji
https://youtu.be/VEkxjxGwjIw
qwax_ napisał(a): Lucek, co powiesz na temat powyższego filmiku? Antyszczepionkowcy we Francji?? I do tego profesor?? - nawet nie wiem, ile klas trzeba mieć, by zostać profesorem ;)
qwax_ napisał(a): Lucek, co powiesz na temat powyższego filmiku? Antyszczepionkowcy we Francji?? I do tego profesor?? - nawet nie wiem, ile klas trzeba mieć, by zostać profesorem ;)