M21W2 napisał(a):
: Antyszczepy . jutro kolejna porcja wiedzy , wiedzy naukowej , szkoda że nie dla was ptasie móżdżki .
Dla was dziś tylko jedna wiadomość , profesor z Francji ten z filmiku odkrył lek dla nie zaczepionych , kapsułki do
odbytu .
M21W2 napisał(a):
M21W2 napisał(a): Filmik nie dla zacofanych antyszczepów , słuchanie fachowca zbyt trudne do zrozumienia , brak genu wiedzy
i logicznego myślenia .
Dopisane 19.01.2022r. o godz. 19:23: Antyszczepy . jutro kolejna porcja wiedzy , wiedzy naukowej , szkoda że nie dla was ptasie móżdżki .
Dla was dziś tylko jedna wiadomość , profesor z Francji ten z filmiku odkrył lek dla nie zaczepionych , kapsułki do
odbytu .
M21W2 napisał(a): Filmik nie dla zacofanych antyszczepów , słuchanie fachowca zbyt trudne do zrozumienia , brak genu wiedzy
i logicznego myślenia .
Dopisane 19.01.2022r. o godz. 19:23: Antyszczepy . jutro kolejna porcja wiedzy , wiedzy naukowej , szkoda że nie dla was ptasie móżdżki .
odbytu .
i logicznego myślenia .
odbytu .
~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, dziecko drogie! Martwię się o ciebie. Zaczynasz się staczać i pisać, żebyś się nie obraził, jak twój ulubiony Horus. A z tym odbytem, to już ostro pojechałeś.
Widzisz Lucuś, zarzucasz komuś brak logiki, a ty sam nie potrafisz na bardzo proste pytania odpowiedzieć. Tyle pytań zadałem, a ty żadnej odpowiedzi. Wiem, wiem , ... Trzy klasy! Ale mógłbyś się chociaż postarać spróbować uruchomić myślenie.
Lucuś, o czepionkach, że są do doopy pisze już EMA czy Pfizer. I nie zalecają już kolejnych szpryc. Zwłaszcza, że na omikrona nie działają!
A u nas takie osobniki bezmyślne z profesorskimi tytułami w amoku krzyczą tylko o czepieniach. O leczeniu, ani słowa.
Zapytałem się znajomego lekarza czy coś w nieleczeniu się zmieniło. No i nic. Jak zadzwonisz się zarejestrować bo podejrzewasz covida, to masz NIE przychodzić do przychodni, iść na test i czekać na wynik. Jak pozytywny, to masz siedzieć w domu i sam siebie obserwować (po jaką cholerę lekarz ma 6 lat studiów, potem kilka lat specjalizacji, jak widać z tego, że każdy sam się ma diagnozować?). Jak ci się pogorszy, to dzwonisz po pogotowie i do szpitala.
Lucuś, profesor medycyny, który podpisuje się pod takim sposobem "leczenia" czyli nieleczenia jest durniem! I trzeba to głośno mówić! A potem się dziwią, że są zgony?
Lucuś, posłuchaj tego, co poniżej, w szczególności cytat z Karla Poppera na temat wiary w naukę. Nieraz ci tłumaczyłem, że nic nie wiesz o naukowym podejściu do zjawisk. Lucuś, dziecko drogie! Zacznij chociaż malutko myśleć, tak żeby ciebie głowa nie rozbolała. A jak zaczniesz myśleć, to przejrzysz na oczy.
Twój fan
Żeby to coś dało Lucjanowi i jemu podobnym ... Płonne nadzieję Drogi Fanie Lucjana. Ale miło poczytać własne myśli w czyjejś opinii:)