Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzy ofiary śmiertelne w powiecie, 315 w kraju
~~ARMAGEDON niezalogowany
20 stycznia 2022r. o 10:57
To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Terakotowy Jałowiec niezalogowany
20 stycznia 2022r. o 11:06
~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.

Co racja to racja, ale dla Donka pretekst.
~~Szaropopielaty Zawciąg niezalogowany
20 stycznia 2022r. o 11:27
~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.

A u psychiatry już byłeś? Bo nic a nic ci się nie poprawia! Piszę to z troską o ciebie, bo nie zachowujesz się normalnie.
Czy też może to dziury w mózgu po koronawirusie? Może najpierw neurolog, a później psychiatra.
~~Brudnozielona Rzeżucha niezalogowany
20 stycznia 2022r. o 11:40
~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.

A u psychiatry już byłeś? Bo nic a nic ci się nie poprawia! Piszę to z troską o ciebie, bo nie zachowujesz się normalnie.
Czy też może to dziury w mózgu po koronawirusie? Może najpierw neurolog, a później psychiatra.

To chyba skutki uboczne po szczepieniu
20 stycznia 2022r. o 11:48
~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.

Najwidoczniej mam do czynienia z nad wyraz tępą osoba, jeżeli nie zrozumiała mojego posta i już mi wrzuca :)

Pozostaje tylko współczuć.
~~pinochet niezalogowany
20 stycznia 2022r. o 11:55
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.

Najwidoczniej mam do czynienia z nad wyraz tępą osoba, jeżeli nie zrozumiała mojego posta i już mi wrzuca :)

A więc powinniśmy się domyśleć,że rżniesz głupa?
20 stycznia 2022r. o 11:56
~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a):
To chyba skutki uboczne po szczepieniu

Czytając zawsze twojego posty (bardziej mierne wypociny) odnoszę wrażenie że masz poważne braki edukacyjne. Czas może do szkoły wrócić? :)
20 stycznia 2022r. o 12:00
~~pinochet napisał(a):

A więc powinniśmy się domyśleć,że rżniesz głupa?

Wytłumaczę ci ... mojego pierwszego posta, jeżeli też nie umiesz czytać ze zrozumieniem, bo nie umiesz.

Dużo zakażeń = dużo izolacji = dużo osób na kwarantannie (osoby które mieszkają z chorymi) = brak rąk do pracy w zakładach pracy z powodu wysypu L4. To niesie za sobą poważne konsekwencje dla gospodarki. Wystarczyłoby skrócić okres izolacji i kwarantanny.

Teraz jaśniej już?

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza