~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.
~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.
~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.
A u psychiatry już byłeś? Bo nic a nic ci się nie poprawia! Piszę to z troską o ciebie, bo nie zachowujesz się normalnie.
Czy też może to dziury w mózgu po koronawirusie? Może najpierw neurolog, a później psychiatra.
~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.
A u psychiatry już byłeś? Bo nic a nic ci się nie poprawia! Piszę to z troską o ciebie, bo nie zachowujesz się normalnie.
Czy też może to dziury w mózgu po koronawirusie? Może najpierw neurolog, a później psychiatra.
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): To dopiero początek, za chwilę nie będzie potrzeba lockdownu bo tak dużo będzie osób na kwarantannie lub izolacji, że gospodarka stanie i pisze to całkiem serio.
Najwidoczniej mam do czynienia z nad wyraz tępą osoba, jeżeli nie zrozumiała mojego posta i już mi wrzuca :)
Pozostaje tylko współczuć.
A więc powinniśmy się domyśleć,że rżniesz głupa?
~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a):
To chyba skutki uboczne po szczepieniu
~~pinochet napisał(a):
Pozostaje tylko współczuć.
A więc powinniśmy się domyśleć,że rżniesz głupa?
Zastosowana autokorekta