~~ola napisał(a): Jeżdżę autobusami 4 i 7 i zawsze w każdym autobusie parę osób nie ma maseczek. Gdzie te kontrole, jeszcze takiej kontroli nie spotkałam.......
qwax_ napisał(a):ci bez namordników niewolniczych to mądrzy ludzieKtoś napisał: ~~ola napisał(a): Jeżdżę autobusami 4 i 7 i zawsze w każdym autobusie parę osób nie ma maseczek. Gdzie te kontrole, jeszcze takiej kontroli nie spotkałam.......
Następnym razem w takiej sytuacji krzycz na cały autobus: "Mordercy, zabójcy!!" A nawet możesz w ramach protestu przykuć się łańcuchem do kierownicy - wtedy dodatkowo zyskasz sympatię kierowcy :)
Wtedy wszyscy zobaczą, że ci bez maseczek to idio.ci ;)
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ola napisał(a): Jeżdżę autobusami 4 i 7 i zawsze w każdym autobusie parę osób nie ma maseczek. Gdzie te kontrole, jeszcze takiej kontroli nie spotkałam.......
Następnym razem w takiej sytuacji krzycz na cały autobus: "Mordercy, zabójcy!!" A nawet możesz w ramach protestu przykuć się łańcuchem do kierownicy - wtedy dodatkowo zyskasz sympatię kierowcy :)
Wtedy wszyscy zobaczą, że ci bez maseczek to idio.ci ;)
~~Miętowy Jarząb napisał(a): Powstała baza.
Istnieje już lista: lekarzy, polityków, policjantów, dziennikarzy (obecni też na niej już są), samorządowców. Wszystkich pracujących dla karteli.
Rozliczymy Was wszystkich.
~~Płomiennorudy Rumianek napisał(a):
Gorzej ci? Chorujesz czy się nudzisz?
Masz w rodzinie kogoś kto walczył o życie przez covid, albo przez niego odszedł......? ?