Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
~~przeciwnik Lucusia niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 14:44
Nie odpowiedział a teraz rżnie głupa bo ten idi-o-ta nigdy nie miał tu argumentów by bronić swoich tez.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szkarłatna Porzeczka niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 14:53
~~Qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dopisane 26.01.2022r. o godz. 14:03:Do imitacji Qwaxa , oryginał niedawno pisał że w Polsce jest tyle zakażeń bo na polecenie Niedzielskiego robią za dużo
testów .

To naprawdę ja, tylko w pracy nie mogę się zalogować :)
Zgadza się - dużo testów, dużo "zakażeń".
Ale nie odpowiedziałeś, czy Francja już jest na ostatniej prostej? :)

To może być niedługo naprawdę ostatnia prosta. Dosłownie ostatnia!
A Lucuś jest ze swoim myśleniem na covidowym rondzie :)
~~Brązowy Przebiśnieg niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 15:07
Wy tu pyerdu ,pyerdu , o Covid a jakiś niepoważny Bolesławiecki „Pegasus”
wkrada się / lub hakuje wasze komputery , na serio , kupiłem nowego kompa i coś przestał hulać ,
a że na gwarancji odesłałem do sprawdzenia , czekam na pisemne potwierdzenie z serwisu ,
Doradzono mi bym zgłosił na policję i do prokuratury .
14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 15:08
~~Qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dopisane 26.01.2022r. o godz. 14:03:Do imitacji Qwaxa , oryginał niedawno pisał że w Polsce jest tyle zakażeń bo na polecenie Niedzielskiego robią za dużo
testów .

To naprawdę ja, tylko w pracy nie mogę się zalogować :)
Zgadza się - dużo testów, dużo "zakażeń".
Ale nie odpowiedziałeś, czy Francja już jest na ostatniej prostej? :)

Jakiś czas temu pisałem , wszystkie kraje o wysokiej wyszczepialności niedługo mogą ogłosić koniec pandemii .
Jeżeli potwierdzą się analizy wirusologów i WHO o tym że Omikronem zostanie zakażone co najmniej 60% populacji
Europy w którą Omikron uderzy najmocniej plus to że w większości krajów jest wysoki procent
wyszczepienia jest duża szansa na koniec pandemii .
Analizy wykazują że państwa o niskim wyszczepieniu na pewno poniosą kilkukrotnie
wyższy odsetek zgonów , szacunkowo 5-8 razy więcej .

22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 15:08
zastanówmy się ...
telewizornia tak nas nakłania do ''szczepionek'' ,nie ma godziny by o tym nie pierdzielili o tym jak to padają kolejne rekordy a jednocześnie posły-osły i ''senatory '' się nie szczepią ...
nie ma dnia by albo jakiś admin czy inny ''ściepan'' nie ogłaszał tu że ''jedynie szczepinki mogą ....''itd.
ale milczy się kiedy piszę że antonio''dron'' nie jest zaszczepiony ...jacuś ''ciemny lud'' nie jest zaszczepiony no i krycha ''sałata'' również ...
co ich powstrzymuje ?
to ja w imię czego mam się ''szczepić''?...bo ja mam ratować naród?
niczym Rejtan mam się rzucić ''dla ratowania kraju''?
a w dupeczce to mam ....;D

żyję ,mam się całkiem dobrze i bawię się póki zdrowie dopisuje...a jak mnie dopadnie coś ,cokolwiek to ''zwinę się '' bez większego żalu bo dach nad głową sam nam zapewniłem .posadziłem nie jedno a kilka drzew i mam syna...
a więc swój a nie jakiś ''patriotyczny '' obowiązek ;D wypełniłem ...

ma coś ktoś do dodania? :D

14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 15:10
~~przeciwnik Lucusia napisał(a): Nie odpowiedział a teraz rżnie głupa bo ten idi-o-ta nigdy nie miał tu argumentów by bronić swoich tez.

Twój argument do mnie przemówił , potwierdza ciemnotę i chamstwo takich jak Ty .
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 15:14
~~Brązowy Przebiśnieg napisał(a): Wy tu pyerdu ,pyerdu , o Covid a jakiś niepoważny Bolesławiecki „Pegasus”
wkrada się / lub hakuje wasze komputery , na serio , kupiłem nowego kompa i coś przestał hulać ,
a że na gwarancji odesłałem do sprawdzenia , czekam na pisemne potwierdzenie z serwisu ,
Doradzono mi bym zgłosił na policję i do prokuratury .

człowieku...
szkoda czasu...oni nie potrafią odszukać skradzionego rowerka a ty chcesz by coś takiego ogarnęli?
teraz zresztą priorytetem jest łapanie kierowców i wystawianie mandatów za ''niemanie'' maseczki ;D

22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 15:18
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~przeciwnik Lucusia napisał(a): Nie odpowiedział a teraz rżnie głupa bo ten idi-o-ta nigdy nie miał tu argumentów by bronić swoich tez.

Twój argument do mnie przemówił , potwierdza ciemnotę i chamstwo takich jak Ty .

Napisałeś to swoim ,,brudnym paluchem''?

;D ;D ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia od Marszałka
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza