Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
20886
#Jurko61 nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 17:54
Absorbując od sytuacji napiętej między ……………????

Synonimy do słowa „absorbować”
Niżej znajduje się kompletna lista wszystkich wyrazów bliskoznacznych do słowa absorbować:

ciekawić, ekscytować, hipnotyzować, oczarowywać, pasjonować, pochłaniać, porywać, przyciągać czyjąś uwagę, przyciągać czyjś wzrok, przykuwać czyjąś uwagę, przykuwać czyjś wzrok, roznamiętniać, rozpalać kogoś do białości, rozpalać kogoś do czerwoności, trzymać kogoś w napięciu, wciągać, zaciekawiać, zajmować, zaprzątać czyjąś uwagę, zaprzątywać czyjąś uwagę, fascynować, interesować, nurtować, ruszać, frapować, rozpalać, zapalać, przyciągać uwagę, przykuwać uwagę, stać komuś nad głową, sterczeć komuś nad głową, zaprzątać uwagę, zawracać komuś gitarę, zawracać komuś głowę, ciekawość, intrygować, obchodzić

Uczył Marcin -Marcina ????
Nie pisz Janusz nigdy pochopnie profesorze:):)
A teraz dopasuj sobie wybór należy do ciebie:):)

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 17:54:

Janusz a może nie w tą encyklopedię zajrzałeś :):)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 18:13
ja nic nie będę dopasowywać ...
mam wrażenie jednak że chodziło ci o ''abstrahując'' ;D

taki oto ze mnie Marcin...;D

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 18:00:

aha...absorpcja to termin typowo chemiczny
chociaż podobne jest też ''absorbując''
jednak i to wyjaśniam ci to bo jak widzę bardzo cię zaabsorbował mój wcześniejszy wpis...

jak tam zakłady?
Barty pięknie zagrała...

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 18:01:

Jurko61 napisał(a): )Dopisane 27.01.2022r. o godz. 17:54:Janusz a może nie w tą encyklopedię zajrzałeś :):)

a może zamiast mnie odsyłać do encyklopedii odeślij brata do słowniczka bo coś mu się tam ''maży'' ;D

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 18:13:

dobra...wystarczy na tą chwilę ...
pooglądam sobie Eurosport...

20886
#Jurko61 nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 18:39
Horus napisał(a): ja nic nie będę dopasowywać ...
mam wrażenie jednak że chodziło ci o ''abstrahując'' ;D

taki oto ze mnie Marcin...;D Dopisane 27.01.2022r. o godz. 18:00:aha...absorpcja to termin typowo chemiczny
chociaż podobne jest też ''absorbując''
jednak i to wyjaśniam ci to bo jak widzę bardzo cię zaabsorbował mój wcześniejszy wpis...

jak tam zakłady?
Barty pięknie zagrała...Dopisane 27.01.2022r. o godz. 18:01:
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): )Dopisane 27.01.2022r. o godz. 17:54:Janusz a może nie w tą encyklopedię zajrzałeś :):)

a może zamiast mnie odsyłać do encyklopedii odeślij brata do słowniczka bo coś mu się tam ''maży'' ;D Dopisane 27.01.2022r. o godz. 18:13:dobra...wystarczy na tą chwilę ...
pooglądam sobie Eurosport...

Nie mam faworytki , obie są bardzo mocne
22258
#Horus nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 19:10
panno z ząświatów...;D
ty swoją na szczęście zamknąłeś a twoi ''uczniowie'' wiernie cię naśladują...;D
~~Rudy Jastrzębiec niezalogowany
28 stycznia 2022r. o 13:29
Nie ma żadnych dowodów naukowych które potwierdzały by zasadność i skuteczność wyszczepień tym preparatem który nie jest żadną szczepionką .Spowodował on do momentu tych zeznań już 36 000 zgonów z powodu wyszczepienia w Europie i 25 000 w USA mówi specjalista od szczepionek były wice przewodniczący WHO na Europę podczas zeznań przed Francuskim parlamentem.
Ps.Widocznie nie wie o instytucie w Łocicach który prowadzi badania i ma dowody :)
https://www.bitchute.com/video/Cq07iPCZbenz/
~~XYŻ niezalogowany
28 stycznia 2022r. o 13:47
~~Rudy Jastrzębiec napisał(a): Nie ma żadnych dowodów naukowych które potwierdzały by zasadność i skuteczność wyszczepień tym preparatem który nie jest żadną szczepionką .Spowodował on do momentu tych zeznań już 36 000 zgonów z powodu wyszczepienia w Europie i 25 000 w USA mówi specjalista od szczepionek były wice przewodniczący WHO na Europę podczas zeznań przed Francuskim parlamentem.
Ps.Widocznie nie wie o instytucie w Łocicach który prowadzi badania i ma dowody :)
https://www.bitchute.com/video/Cq07iPCZbenz/

Po H…u…j czepiasz się tych Ocic , brak wypowiedzi pana Lucjana jest ci tak bardzo potrzebny ,
Pół………mózgu , nie masz zajęcia , potrzebna pomoc na zakaźnym walonki zakładaj i szoruj z pomocą,
Zanim zejdziesz z tego z twojego z…a…sr…a…nego padołu .
~~Rudy Jastrzębiec niezalogowany
28 stycznia 2022r. o 13:54
Kanada
Tysiące Tirów do których dołącza się setki tysięcy ludzi w prywatnych samochodach jedzie na stolicę w ramach protestu przeciwko pseudo pandemi , wyszczepieniom i restrykcją.Premier Trudeau zwiał na Kostarykę
https://rumble.com/vtdq0f-wiadomoci.html
~~NORMAN niezalogowany
28 stycznia 2022r. o 14:44
Jeden forumowicz zadał pytanie na forum i nie uzyskał odpowiedzi ,
może nie do końca dokładnie ponowię pytanie ,
Donald Tusk w Polsacie nazwał pandemię „KOSZMAREM”,
to co jest coś na rzeczy czy nie???
Jak nie ma żadnego Covid 19 według wiedzy / lub niewiedzy Bolesławieckich Wirusologów od kładzenia
papy na dachu , to o czym ten Tusk „py@rdoli”
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!