Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
18442
PIS-PO-PRL
27 stycznia 2022r. o 15:13
Jurko61 napisał(a): A jak można ująć wpisy PiS -PO-PRL wobec mojej osoby???

No jak?
jak mam nazwać małego hipokrytę?
No normalnie... że jest hipokrytą przecie ;)

Dawaj linka do insta... obiecałeś
Mam cie do tego kłamcą jeszcze nazywać?

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 15:11:

Horus napisał(a): a tam lubię czytać PRL-a...

weź mi nie słodź, bo Juruś zaraz posądzi nas o sam wiesz co :D

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 15:13:

M21W2 napisał(a): Dla mnie najlepszym modelem walki z Covidem jest system duński

ale przechorowanie dalej popierasz jako sposób walki z pandemią, czy coś się zmieniło?
Bo jeżeli nic, to ja czuje się wojownikiem :D
No chyba że się zmieniło... to dalej będę foliarzem

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
27 stycznia 2022r. o 16:17
~~forumowicz napisał(a): Jak nie brać wpisów twojego brata na poważnie kiedy on bezpardonowo wchodzi w czyjeś życie?
Popierasz takie zachowanie? A może zadzwoń do niego i wytłumacz że tym co pisze naraża się na nie tylko na równie ostrą odpowiedź a właśnie na bardziej dotkliwe konsekwencje. Obydwaj reagujecie bardzo nerwowo na to kiedy się was krytykuje .Dlaczego skoro jest za co?

Jestem mocno krytykowany za moje poglądy odnośnie szczepień , jestem mocno krytykowany za to że byłem i jestem
w Solidarności , jestem mocno krytykowany za moją działalność w opozycji antykomunistycznej .
Fala hejtu wylała się na mnie po wręczeniu odznaczeń państwowych - Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski oraz
Krzyż Wolności i Solidarności .
Horus i jemu podobni napisali mi mój życiorys pełen oszczerstw , kłamstw i pomówień , Ty wielce " sprawiedliwy "
przejrzyj tylko z tej strony moje i Horusa wpisy , ignoruję jego do czasu , jak dostanie adekwatną odpowiedź , jęczy , robi z siebie niewiniątko .
Wcześniej zanim go zbanowano pisał jako Falco , wulgaryzmy , oszczerstwa kierował do swoich adwersarzy , właził z buciorami w życie moje i wielu innych , wyzywał , oczerniał .
Wrócił po jakimś czasie jako Horus , jest lekka poprawa , był wulgarnym chamem , teraz jest podłym kłamcą i oszczercą .
Teraz jest rekordzistą w autokoraktach za słowa ogólnie uznane za obelżywe .
Będę jego nadal ignorował do czasy jak nie będzie tym kim jest , oszczercą , dostanie jak zawsze adekwatną odpowiedź .
Słodź jemu jak najwięcej , on tego pragnie jak kania dżdżu .

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 16:17:

PRL-ku , nie ma lepszego sposobu walki z pandemią jak to co zrobili w Danii , wiesz że jestem propagatorem szczepień , szanuję wszystkich co nie zaprzeczają rzeczywistości i tych co wolą przechorować , wasz wybór .
Życzę abyś nie musiał kiedyś powiedzieć - jaki ja byłem głupi .

Słuchałem wywiadu z Dziamborem ( Konfederacja ) , na pytanie dziennikarza czy się zaszczepił , odpowiedział - my ustaliliśmy że nie podajemy kto się zaszczepił a kto nie , ja odpowiem , przechorowałem strasznie ciężko , chłop prawie dwa metry a leżał rozłożony jak kłoda bez ruchu , łapałem powietrze myśląc kiedy będzie ostatni oddech .
Panie redaktorze , byłbym ostatnim durniem jakbym się nie szczepił , nie chcę tego przeżyć po raz drugi .
18442
PIS-PO-PRL
27 stycznia 2022r. o 16:25
a zdefiniuj słowo ignorować?
Bo nie wiem teraz czy mnie zignorowałeś jak horusa, czy nie :D

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 16:25:

M21W2 napisał(a): chłop prawie dwa metry a leżał rozłożony jak kłoda bez ruchu

Jak ktoś ma 2 metry to wiadomo... tacy nie chorują na nic, bo są jak dęby.
To daje do myślenia :D

PIS=PO=PRL
20886
#Jurko61 nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 16:26
~~forumowicz napisał(a): Jak nie brać wpisów twojego brata na poważnie kiedy on bezpardonowo wchodzi w czyjeś życie?
Popierasz takie zachowanie? A może zadzwoń do niego i wytłumacz że tym co pisze naraża się na nie tylko na równie ostrą odpowiedź a właśnie na bardziej dotkliwe konsekwencje. Obydwaj reagujecie bardzo nerwowo na to kiedy się was krytykuje .Dlaczego skoro jest za co?

Chyba mnie mylisz z innym forumowiczem :):)
a to dlaczego miałbym nerwowo reagować ??
gdybym miał zasięg i możliwości zmian , czegoś ???
a krytykuj sobie Jurka do woli , pamiętaj że nieraz lepiej się w język ugryźć niż babola zawalić ,

To teraz jeszcze rzucę wypowiedzią Tuska z przed godziny na Polsacie,
„ Dwa największe KOSZMARY !!! Polski , Pandemia i rząd PiS -u”
Czy tak naprawdę beznadziejnie jest ???
A może coś nie rozumiem , Bolesławieccy jak to ujmujecie „Foliarze”
zapewniają o farsie z Covid 19 , że to zwykła grypa.
To o jakim koszmarze mówi Tusk???

~~Gromosław Bezlitosny niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 16:43
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~forumowicz napisał(a): Jak nie brać wpisów twojego brata na poważnie kiedy on bezpardonowo wchodzi w czyjeś życie?

Jestem mocno krytykowany za moje poglądy odnośnie szczepień , jestem mocno krytykowany za to że byłem i jestem
w Solidarności , jestem mocno krytykowany za moją działalność w opozycji antykomunistycznej .
Fala hejtu wylała się na mnie po wręczeniu odznaczeń państwowych - Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski oraz

Powiem panu Coś , mógł pan nawet samodzielnie pokonać komunę ,mógł pan nawet samodzielnie rozmontować ZSRR , to było dawniej , ale dzisiaj staje pan po stronie czegoś znacznie gorszego niż ZSRR , Staje pan po stronie korporacji ponadnarodowych nie wahających się mordować ludzi .Staje pan przeciwko własnemu narodowi .I nie będzie tłumaczenia że pan nie wiedział , bardzo dużo informacji tutaj panu forumowicze podali i może też pan znaleźć samodzielnie .Ale pan jest głuchy i ślepy i cytuje pan tylko prymitywne i jawne kłamstwa wrogów narodu .Tym samym przekreśla pan dokonania jakimi się pan chwali.
20886
#Jurko61 nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 16:49
~~Gromosław Bezlitosny napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~forumowicz napisał(a): Jak nie brać wpisów twojego brata na poważnie kiedy on bezpardonowo wchodzi w czyjeś życie?

Powiem panu Coś , mógł pan nawet samodzielnie pokonać komunę ,mógł pan nawet samodzielnie rozmontować ZSRR , to było dawniej , ale dzisiaj staje pan po stronie czegoś znacznie gorszego niż ZSRR , Staje pan po stronie korporacji ponadnarodowych nie wahających się mordować ludzi .Staje pan przeciwko własnemu narodowi .I nie będzie tłumaczenia że pan nie wiedział , bardzo dużo informacji tutaj panu forumowicze podali i może też pan znaleźć samodzielnie .Ale pan jest głuchy i ślepy i cytuje pan tylko prymitywne i jawne kłamstwa wrogów narodu .Tym samym przekreśla pan dokonania jakimi się pan chwali.

Ciekawa analiza , wiara tym co są przeciw szczepieniom.
A w drugą stronę nie może działać ???
To co ten Tusk na Polsacie Kłamał o koszmarze pandemii???
22258
#Horus nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 16:54
no i po co te nerwy?...po co to kolejne podkreślanie jakim to ty nie byłeś ''opozycjonistą'' ?...po co to kolejne podkreślanie że jakiś tam ''krzyż ''dostałeś?
po co kolejna wycieczka do Horusa?
znowu nic nie kumasz kmiotku...;D
ja cię nie krytykowałem za twoją przynależność do ''s'' tylko kim się stałeś po spaleniu zdjęcia Wałęsy któremu wcześniej byłeś taki oddany...ja poddałem w wątpliwość twoje ''idee'' kiedy to ''sprzedałeś się '' kornelkowi...

czym dzisiaj jest ten Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski czy Krzyż Wolności i Solidarności ...
ja pamiętam -'' o takie polskę walczyłem '' i te słowa Wałęsy są dzisiaj tyle warte co twoje hymny pochwalne na temat kornela ... temat tego czym stała się później ''s'' to już inny temat którego ty nadal nie ogarniasz...

ja tu lucusiu nie piszę twojego życiorysu bo ty sam go napisałeś ...a właściwie opisałeś co tobą kierowało kiedy zmieniałeś ''barwy partyjne'' ...tyle że wyszło na to że zamieniłeś siekierkę na kijek ...;D

ty kmiotku mnie ''ignorujesz''? ;D po co ta kolejna ściema? ;D
po co po raz kolejny łżesz że mnie zbanowano? kiedyś owszem -na życzenie podobnego do ciebie oszołoma ''altera''
prawda jest inna kmiotku ale ty nic o tym nie wiesz stąd te twoje kolejne ''pierdy''

a w czyje to życie ja wchodziłem z ''buciorami''?...a co robił twój ''nauczyciel'' którego kto wie czy nie zatłukła krzywda ludzka...
i nie pisz mi tu ... o ''wulgaryzmach'' bo znowu będę musiał wrócić do twojego ''mentora'' bo jego ''qurwy'' ci nie przeszkadzały...nawet od niego ''nauczyłeś '' się do mnie pisać ''parówo''
tego nie uważasz za wulgaryzm?...wiesz kmiocie co oznacza termin ''pejoratywność'' ?...nie wiesz a niewiedza może cię kiedyś kosztować ...;D
to co piszesz o autokorekcie to kolejna twoja bzdura wynikająca z niewiedzy co obejmuje wprowadzony przez adminów algorytm...
wytłumaczę ci ...czytaj ...

.......pis.io.r... jarzysz nieuku?
;D
masz coś do dodania?

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 16:54:

no popatrz lucusiu ...znowu pojawił się ''wulgaryzm'' i ciach ...poszedł w niebyt a to był tylko pis.io.r bez kropeczek...
;D
a teraz napiszę ci coś co będzie o tobie ale ..nie przeczytasz...
a to nie będzie wulgaryzm tylko stwierdzenie faktu...domyślisz się co to bylo ?

dziwny czlowiek z ciebie...;D

Zastosowana autokorekta

18442
PIS-PO-PRL
27 stycznia 2022r. o 17:10
Ty uważaj se lepiej... mi Kaźmirzowska ręka sprawiedliwości, usunęła dzisiaj trzy posty :D
coś czuje że o bana się otarłem... lepiej nie igrać z moderacją.

Nie wiem tylko co go tak uraziło... czy stwierdzenie że panuje spier ololenie umysłowe czy coś innego :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza