M21W2 napisał(a):
Tak to jest Brudnozielona Rzeżucha zaczyna od obelgi , kiedy dostanie adekwatną odpowiedź , pisze - trochę kultury .
Antyszczepionkowcy zaczynają obrażać a potem biadolą jakimi to oni są niewiniątkami .
Najbardziej znane wyrazy bliskoznaczne słowa głąb to: tłumok, głupiec, cap, bęcwał, tępak, dziwny czlowiek , głupol, przygłup, osioł, cymbał, półgłówek, cep, szajbus, tuman, trep, dureń, głupek, kiep, tłuk, imbecyl, palant, dziwny czlowiek , młot, bałwan, ..., matoł, muł, gamoń, pacan, baran,
Zastosowana autokorekta
~~huk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~gość napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piernikowy Miłorząb napisał(a): https://nptv.pl/download
LUDZIE CHCECIE SIE SZCZEPIC TO SIE SZCZEPCIE, ALE DLA WŁASNEGO DOBRA ZASIĘGNIJCIE OPINII LEKARZA ( KONIECZNIE NA PIŚMIE) NA STRONIE : nptv.pl - w zakładce do pobrania jest dostępne oświadczenie dla lekarza o braku przeciwwskazań do szczepienia przeciw COVID 19, szczególnie jest to ważne dla osób które na stałe przyjmują jakieś leki. I POWTARZAM KONIECZNIE NIECH TO WAM LEKARZ PODPISZE NA PIŚMIE I TAKIE OSWIADCZENIE W RAZIE PROBLEMU TRZYMAJCIE W DOMU.
Bardzo dobrze niech to lekarz będzie za to odpowiedzialny
No ja nie mogę być szczepiona zewzględu na chorobę ale lekarz mi mówił że on nie wypisuje czegoś takiego .
i żaden tego oświadczenia nie podpisze bo po podpisaniu bierze odpowiedzialność na siebie, a do tej pory mówią tylko ustnie szczep się, szczep się, ale na piśmie nic nie chcą podpisać, a to ty przy szczepieniu podpisujesz się ze wyrażasz zgodę na dobrowolnie szczepienie. Więc niech ten lekarz co namawia na szczepienie to niech to oświadczenie podpisze. Firmy ubezpieczeniowe zgon po szczepieniu traktują jako samobójstwo ( bo zgodnie z prawem jest to eksperyment medyczny) więc nie dostaniesz odszkodowania, ale w przypadku gdy lekarz ci podpisze takie oświadczenie to możesz wystąpić o odszkodowanie od niego ( zobacz podstawy prawne w załączonym linku)
http://cioz-dobrostan.pl/covid-19/nie-szczepionka/eksperyment-medyczny/
JAK LEKARZ PODPISZE OŚWIADCZENIE O BRAKU PRZECIWSKAZAŃ TO SIE ZASZCZEPIĘ (w przeciwnym razie w zadnym wypadku) TO PRODUCENT NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI , NIE WIE JAK SZCZEPIENIE ZAREAGUJE Z INNYMI LEKAMI A LEKARZE TAK NAMAWIAJĄ????? TO NIECH ONI PODPISZĄ OŚWIADCZENIA, ŻE MAM BRAK PRZESIWSKAZAŃ.....
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Tak to jest Brudnozielona Rzeżucha zaczyna od obelgi , kiedy dostanie adekwatną odpowiedź , pisze - trochę kultury .
Antyszczepionkowcy zaczynają obrażać a potem biadolą jakimi to oni są niewiniątkami .
Najbardziej znane wyrazy bliskoznaczne słowa głąb to: tłumok, głupiec, cap, bęcwał, tępak, dziwny czlowiek , głupol, przygłup, osioł, cymbał, półgłówek, cep, szajbus, tuman, trep, dureń, głupek, kiep, tłuk, imbecyl, palant, dziwny czlowiek , młot, bałwan, ..., matoł, muł, gamoń, pacan, baran,
Zastosowana autokorekta
A mógłbyś podać jeszcze wyrazy biblioznawcze do "ciemniak"?
Bo często używasz, a to chyba jakaś forma pochwały prosto z Ocic ;)