~~Tomek napisał(a): Mam kwarantannę to proszę pukać dzwonić i bawić się razem ze mną w ten cyrk .Żadnego wyręczania za pomocą aplikacji i innych głupot .A to ze Policja przez to nie ma kiedy patrolować ulic jest wina pomysłodawców tego absurdu a nie moją
~~Terakotowa Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Policja kontroluje 4 letnie dzieci. Cyrk!
Buraku ,są pod parasolem ochronnym
~~Ciemnoczekoladowy Agrest napisał(a): W aptekach darmowe testy, nasze dzieci wyjdą z domu na wakacje. Nadgorliwi rodzice z każdym katarem będą 2 x w tygodniu latać na testy, co z tego że zmniejszyli do 7 dni jak teraz co chwilę będą lądować w domowym więzieniu !!!!!!.
Nasze dzieciaki więdną z każdym tygodniem, marazm, niezrozumienie sytuacji, wszystko to doprowadzi już niedługo do tragedii młodego pokolenia.
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Policja kontroluje 4 letnie dzieci. Cyrk!
~~Rudoczerwony Barwinek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tomek napisał(a): Mam kwarantannę to proszę pukać dzwonić i bawić się razem ze mną w ten cyrk .Żadnego wyręczania za pomocą aplikacji i innych głupot .A to ze Policja przez to nie ma kiedy patrolować ulic jest wina pomysłodawców tego absurdu a nie moją
Racja. Bo tu nie chodzi o to jak uniknąć wizyty policji, bo niby po co, tylko jak odciążyć służby.
Niech łażą po domach, to mniej ich będzie na polowaniach na "maseczki".